Vitaal aan het werk Dag 1

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Wat is vitaliteit?

Wat is vitaliteit? Je eerste gedachte is waarschijnlijk gezond eten en voldoende bewegen. Maar, weet je dat het veel meer omvat? Letterlijk betekent het namelijk levenskracht ofwel: bruisen van energie en zin hebben in het leven. Je voelt je lichamelijk en geestelijk sterk en fit. Je ziet het leven positief, bent mentaal veerkrachtig, zit niet bij de pakken neer en hebt een sterke drive. Al met al zit je gewoon lekker in je vel en je geniet volop. Herken je dat? Of wil je het ook ervaren? 7 tips om je vitaliteit te boosten.

Gezond oud worden: 6 tools voor een vitale oude dag!

Gezond oud worden is de droom van iedereen. Zelf kun je aan die droom een steentje bijdragen. Bijvoorbeeld door een gezonde leefstijl te ontwikkelen, zodat je je niet alleen nu, maar ook straks fysiek en mentaal lekker voelt. Nieuwsgierig hoe je dat aanpakt? Albert Sonnevelt reikt je hiervoor enkele tools aan die hij uitgebreid beschrijft in zijn boek ‘De Levenscode’ over vitaal ouder worden. Lees meer.

Vitaal aan het werk

Wat heb jij nodig om vitaal te zijn? Albert Sonnevelt beschrijft in zijn boek De Levenscode de 6 gebieden (factoren) die bijdragen aan een gezonde levensstijl. In onderstaande video geeft hij al de eerste tips.