Actie voorjaar 2019 | Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Actie voorjaar 2019

Speciaal voor de studenten die zich uiterlijk 15 december 2018 inschrijven voor een jaaropleiding met start voorjaar 2019 hebben we een leuk cadeau. Of eigenlijk mag je een keuze maken uit 3 cadeau's! Wat past jou?

Kies je cadeau!

(Na je inschrijving verschijnt er een pagina op de website waarop je jouw keuze voor je cadeau kunt aangeven).
 

Halfjaar abonnement op Happinez (3 nummers)

Een mooi cadeau voor jezelf: drie tijdschriften vol verhalen die je leven verrijken. Elk nieuw nummer wordt per post thuisbezorgd, een paar dagen voordat het in de winkel ligt, dat is toch een leuk vooruitzicht?
Het abonnement stopt automatisch na 3 nummers.

 

Boek 'Geluk(t)' van Albert  Sonnevelt

Gelukkig zijn, dat is alles wat we willen in het leven. Gezien de overvloed aan geluksboeken lijkt het thema een platgetreden pad, een uitgemolken onderwerp. We zouden het allemaal wel moeten weten onderhand. Helaas, niets is minder waar. Nog niet eerder in de menselijke geschiedenis zijn zoveel antidepressiva verkocht. Het gebruik ervan neemt nog steeds hand over hand toe en écht geluk lijkt verder weg dan ooit. Tijd voor een boek waarin je exact datgene aantreft dat wetenschappelijk bewezen gelukkig maakt. Beschreven op een toegankelijke, luchtige en laagdrempelige manier. 

Voucher t.w.v. €100,- korting op na- en bijscholing

Na- en bijscholing kun je volgen uit persoonlijke interesse en om bij te blijven in je vakgebied. Wil je je nog verder ontwikkelen? Of kon je niet kiezen? Dan is dit jouw cadeau om je verder te laten inspireren. 

 

 

Actievoorwaarden

  • De inschrijving op de opleiding dient uiterlijk 15 december 2018 bij ons binnen te zijn.
  • Na je inschrijving verschijnt er een pagina op de website waarop je jouw keuze voor je cadeau kunt aangeven.
  • Na betaling van de factuur en de start van de opleiding ontvang je je cadeau (dit zal begin april 2019 zijn).
  • Deze actie is van toepassing op inschrijvingen voor een jaaropleiding met start voorjaar 2019.
  • De voucher t.w.v. € 100,- is alleen in te wisselen op een na- en bijscholing (kijk hier voor het actuele aanbod). De voucher is geldig tot een jaar na uitgifte (geldig tot begin 2020). Het is niet mogelijk de voucher eerder in te wisselen dan begin april.
  • Bij keuze van het Happinez abonnement (3 nummers) ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Happinez. Wij maken je er op attent dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Je gegevens kunnen worden gebruikt om je op de hoogte te houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van WPG Uitgevers of haar dochterondernemingen, waarbij ze de nieuwsbrief kunnen afstemmen op je interesses, gebaseerd op je aankopen of je bezoek aan de website (zie cookiestatement). Indien je geen prijs stelt op deze informatie, kun je dit per e-mail of schriftelijk melden bij de Klantenservice, Postbus 20, 1000 AA Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het Privacy statement van Happinez.
  • De waarde wordt niet in contanten uitgekeerd en niet als korting verrekend.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie geldt niet voor personeel en docenten.