Dennis Lindeboom

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Dennis Lindeboom

Duurzame inzetbaarheid

Ik zie duurzame inzetbaarheid als het thema van de komende jaren, waarmee bedrijven het verschil maken. Het is een maatschappelijk vraagstuk waar bedrijven en professionals enkel antwoord op vinden als ze samenwerken en kennis delen. Mijn ambitie is om met enthousiaste professionals in lerende netwerken en vanuit de open innovatiegedachte oplossingen te ontwikkelen om de kracht van personeel optimaal te benutten en ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven!

Mijn achtergrond

Ik heb Bewegingswetenschappen (sportpsychologie, inspanningsfysiologie en ergonomie) gestudeerd, Psychologie van arbeid en gezondheid, veranderkunde en leiderschap, HRM, management en organisatie.

Mijn vakgebied

In de afgelopen jaren heb ik projecten uitgevoerd bij vele verschillende bedrijven, zoals Achmea, Ernst & Young, ING, Waternet, Unilever, Antonius Ziekenhuis, Vivre, Waterland Ziekenhuis en Sabic. Coaching, advisering, onderzoek, training en ontwikkeling van tools, concepten en ICT-toepassingen op het gebied van vitaliteitsmanagement hebben hem een schat aan praktische ervaring opgeleverd.

Mijn kracht zit in samenwerken, verbinden en innoveren. Met collega-professionals, als Lifeguard, Achmea, Human Capital Group en Randstad, heb ik gewerkt aan allerlei vernieuwende concepten. Al deze ervaring heb ik meegenomen om samen met Kroon op het Werk en TNO het Nationaal Inzetbaarheidsplan in het leven te roepen. Ik adviseer, begeleid en train bedrijven en professionals bij het implementeren van duurzame inzetbaarheid.