Ilke Aerts | Sonnevelt

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Ilke Aerts

Groeien en bloeien

Ik ben docent geworden om dat ik graag inzichten deel met mensen om hun inzichten terug te krijgen. Het delen is voor mij zeer belangrijk. Ik voel ook dat ik mensen kan “aansteken” met mijn enthousiasme, ik kan ze laten groeien en bloeien in hetgeen ze goed zijn.

Volledige kracht

Vitaal leven betekent voor mij leven vanuit je volledige kracht (de mens als holistisch wezen) waarbij kennis, intuïtie, gevoel, geest en lichaam één zijn.

Open manier

Sonnevelt past bij mij omdat ik een heel goed gevoel heb bij Jolijn, Alicia en Karin. Het voelt intuïtief als het juiste instituut die op een open manier naar mensen kijkt waardoor ze het beste van zichzelf geven.

Mijn achtergrond

Ik heb een Master in de Rechten, een MBA en een Master Human Resources. Daarnaast heb ik diverse coachopleidingen gevolgd in België en in Nederland. Vorig jaar volgde ik de opleiding Kindercoach bij Sonnevelt.

Mijn vakgebied

Als advocate begeleid ik families in hun family dynamics. Daarnaast bereid ik een doctoraat voor waarbij ik de invloed van opvoedingsstijlen op leiderschapsstijlen en de impact van beiden op een succesvolle vermogensoverdracht bestudeer. Tenslotte begeleid ik als (kinder)coach mensen die de beste versie van zichzelf willen worden.