Jet Sternefeld docent bij Sonnevelt

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Jet Sternefeld

Mooie ervaringen

Coaching en lesgeven is echt mijn passie , het is dan ook erg leuk om dit te combineren. Ik doe elke dag zulke mooie ervaringen en leermomenten op in mijn eigen praktijk, die ik graag wil delen met studenten die kindercoach willen worden. Het geeft mij een goed gevoel om mijn kennis en kunde te delen en dit te combineren met praktijkvoorbeelden. Door mijn enthousiasme inspireer ik de studenten om met volle kracht te gaan werken als kindercoach.

Ik leer elke dag

Het is boeiend om de studenten door hun eigen proces te zien gaan en hun daarin te ondersteunen. Ik leer elke lesdag meer over kindercoaching, maar ook over mijzelf. Lesgeven bij Sonnevelt geeft mij energie, ik sta hierdoor nog  meer in mijn eigen kracht en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kindercoaching.

In beweging

Dit betekent voor mij in beweging blijven! Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar ook op lichamelijk gebied, mij lekker fit voelen. Mijn hart volgen en doen wat goed bij mij past. Volop mijn dromen en passie volgen, dit houdt mij jong en vitaal! Daarnaast als moeder van 4 kinderen, vind ik het heerlijk om midden in het leven te staan, te genieten van het drukke gezinsleven en alles wat daarbij komt kijken. Op lichamelijke gebied ben ik vitaal door lekker veel te wandelen met onze hond, fanatiek te tennissen en mijn rust vind ik door yoga, meditatie en lezen.

Warm bad

Sonnevelt voelt als een warm bad voor mij. Vanaf het begin heeft Sonnevelt mij geraakt, door de prachtige opleidingen en mij de kans gegeven om mij te ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben geworden. Het is ook erg fijn om zulke lieve, warme en inspirerende collega’s  te hebben.

Mijn achtergrond

Ik heb culturele antropologie gestudeerd aan de universiteit van Utrecht. Ik heb voor, tijdens en na mijn studie wereldreizen gemaakt, in combinatie met ontwikkelingsprojecten. In 1996 heb ik onderzoek gedaan in Israel onder de Falashas joden (Ethiopische joden). Na mijn studie, ben ik getrouwd in Israel en  heb ik daar 6 jaar gewoond. Tijdens deze jaren heb ik gewerkt bij verschillende stichtingen en musea.

In 2003 heb ik in Amsterdam de verkorte pabo opleiding  met succes afgerond en heb  7 jaar gewerkt als leerkracht op verschillende basisscholen. In 2010 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Sonnevelt, omdat ik daar de opleiding tot Kindercoach heb gevolgd. In 2011 heb ik mijn eigen praktijk opgericht voor kindercoaching en  ben ik gaan lesgeven bij Sonnevelt. Ik heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen en cursussen gevolgd:  levenscoaching, kinderyoga, hoogsensitiviteitcursus, matrixcoaching, kindertolk, E.M.D.R., psychosociale medische basiskennis, etc.

Mijn vakgebied

 Ik coach nu kinderen, pubers, ouders en volwassenen en ik ben gespecialiseerd in hooggevoeligheid en traumaverwerking.

 

Studenten over Jet Sternefeld

“Jet is een hele lieve en fijne vrouw waar je je gelijk veilig en thuis voelt. Verder straalt ze rust uit, is betrokken, geïnteresseerd in mensen en ik vind haar een inspiratiebron.”
Lisanne Broere