Louise Verbeek docent bij Sonnevelt

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Louise Verbeek

Fascinatie voor menselijk gedrag

Al zolang als ik me kan herinneren ben ik gefascineerd en geïnspireerd door menselijk gedrag. Wat zijn onze wensen, onze dromen en in hoeverre leven we deze ook. Wat speelt zich af in onze hoofden en achter onze voordeuren? Hoe komt het dat de ene mens soms ten onder kan gaan aan verwondingen die je in het leven opdoet en dat de andere mens deze verwondingen kan transformeren? Een rode draad hierbij is onderwijs en hoe mensen leren. Mijn kennis over ons gedrag en hoe onderwijs werkt, en mijn persoonlijke levenservaringen zijn als vanzelf samengekomen als docent.

Iedereen is voor mij een held

Wat mij inspireert zijn de studenten. Iedereen die zich wil ontwikkelen en de moed heeft om daarbij naar zichzelf te kijken, is voor mij een held. Ik koester de momenten waarop er in de opleiding ‘een lichtje aangaat’ bij een student die inzicht krijgt. Dat ik mijn kennis en ervaring daar aan mag bijdragen, stemt dankbaar. Dankbaar kunnen zijn, is een belangrijke pijler voor geluk en dus ook voor het mijne.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Vitaal leven betekent voor mij een gezonde geest in een gezond lichaam. Vriendschappen, veel lachen, literatuur, mijn leuke baan en een oneindige nieuwsgierigheid voeden mijn geest. Om mijn lichaam vitaal te houden eet ik zo gezond mogelijk en doe ik aan lichaamswerk en probeer ik zo vaak als mogelijk de natuur op te zoeken.

Nieuwe richting

Een aantal jaar geleden zocht ik een nieuwe richting en een nieuwe werkgever. Ik wilde ergens werken waar ruimte is om me met hart en ziel te mogen inzetten om mensen ietsje gelukkiger te maken. De nieuwe richting vond ik in de opleiding tot Levenscoach van Sonnevelt. Tijdens de opleiding kwam ook werken bij Sonnevelt als kwaliteitsmanager op mijn pad. Wat ik zocht heb ik dus gevonden en ik ben hier iedere dag nog gelukkig mee.  

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid als HRM-er met een specialisatie in talentontwikkeling. Lange tijd heb ik mee mogen werken in de financiële wereld aan de ontwikkeling en welzijn van medewerkers. Na een periode van buitenlandse avonturen, landde ik op een universiteit als Programme Manager. Hier kwamen mijn ervaringen samen met het ontwikkelen van onderwijs.