Monique Heesen docent bij Sonnevelt

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Monique Heesen

Inzicht geven in jezelf

Na eerst zelf de opleiding voetreflexzone-therapie bij Sonnevelt opleidingen gevolgd te hebben, ben ik docent geworden. Tijdens het volgen van de opleiding heb ik zoveel geleerd over mijn lichaam en geest. Het was niet alleen een beroepsopleiding maar een stuk persoonlijk bewust worden. En wat is er mooier om onze studenten niet alleen de technieken aan te leren om met het lichaam te werken, maar daardoor ook een stuk inzicht te geven in zichzelf. Het lichaam is de ingang om dichter bij de ware mens te komen.

Voelen en dankbaar zijn

Vitaal leven is voor mij goed in je lichaam voelen en dankbaar zijn voor alles wat er op je pad komt. Het zijn mogelijkheden om te genieten en te groeien. Ons lichaam en leven geeft aan wat goed voor ons is, of juist niet en daar mogen wij naar luisteren..

Dichter bij jezelf

Sonnevelt opleidingen zijn opleidingen die je raken, waardoor je dichter bij jezelf kan komen en dit kan uitdragen naar de mensen om je heen. Hierdoor sta je opener en bewuster in jouw leven

Mijn achtergrond

Na de receptionisten opleiding en jaren werkzaam geweest te zijn in dit beroep, ben ik in 2003 begonnen met de 3-jarige voetreflexzone-therapie opleiding. Daarnaast deed ik ook de Medische Basiskennis. Eenmaal zo gefascineerd door dit soort opleidingen heb ik de 3-jarige opleiding Integraal lichaamsmassage-therapie, 1-jaar Natuurvoedingsadviseur en diverse bijscholingen op gebied van voetreflex-therapie en massage (bij kanker) gedaan.

Mijn vakgebied

Ik geef nu les voor veel opleidingen van de Massage therapie bij Sonnevelt Opleidingen en daarnaast ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk.

 

Studenten over Monique Heesen

“Het is een kundige docent die altijd wel weer de positieve kant kan raken als je het even minder ziet zitten….altijd een mooie feedback met veel kennis van zaken!!”
Gerdina Bergmans
“Monique bewonder ik om haar zachte aanpak. Ze weet door de juiste vraagstelling het probleem aan te raken zonder dat de “wond meteen open is”. Ze heeft de kracht om met heel veel zachtheid en liefde haar doel te bereiken. ”
Roosanne van den Heuvel