Ebook Natuurvoeding meer dan een levensstijl

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Bij Sonnevelt en de Groene Kookacademie krijgen de docenten bijna dezelfde vraag voorgelegd: wat kan ik later worden, als ik door jullie ben opgeleid? Het antwoord dat je als kind niet kon bedenken, zullen onze docenten je met veel overtuiging geven: je kunt alles worden wat je maar wilt. Zolang je je hart maar volgt en je een vakgebied kiest dat jouw enthousiasme prikkelt.

In dit gratis e-book lees je de verhalen van vier vrouwen die – elk in een andere levensfase – hun bestaande carrières flink hebben omgegooid door voor een nieuw vakgebied uit de natuurvoeding te kiezen. Zij volgden allemaal een opleiding bij Sonnevelt, waar de studie zich toespitst op de theoretische kant van natuurvoeding, én voor de Groene Kookacademie, waar zij zich de praktijk van het koken met natuurvoeding eigen maakten. Uiteraard is het volgen van beide opleidingen zeker geen verplichting; het maakt de verhalen van de geïnterviewde vier vrouwen voor deze uitgave wel extra interessant.

De inspirerende verhalen worden gevolgd door een heldere uitleg van Marion Pluimes, die docent is aan beide instituten. Hopelijk raak je door het lezen van deze uitgave net zo gefascineerd door natuurvoeding als wij dat zijn. Wij verwelkomen je graag bij de Opleiding Natuurvoedingsadviseur en de Groene Kookacademie.

                                                                               Ebook Natuurvoeding meer dan een levensstijl

Download hier het gratis Ebook Natuurvoeding meer dan een levensstijl.