Ervaringen | Sonnevelt Opleidingen

Lees hieronder hoe (oud) studenten hun opleiding bij Sonnevelt hebben ervaren.

Studenten over Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven

Oud-studenten over Sonnevelt
“Ik ben ontzettend enthousiast over de professionele wijze van lesgeven vanuit ervaringsdeskundigen. De opleiding voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Wanneer ik verder studeer zal dit zeker bij Sonnevelt zijn. Het valt me op dat veel deelnemers al meerdere studies gevolgd hebben omdat ze erg tevreden zijn. ”
Marijke Minten
“Ik heb nu 2 opleidingen bij Sonnevelt gevolgd en ben bezig met de 3e. Elke opleidingsdag is inspirerend en verrijkt mijn leven. Op mijn 58ste voel ik dat leren nog steeds leuk is en mijn nieuwe kansen biedt op het gebied van werken. Het bijzondere van Sonnevelt Opleidingen is de manier waarop gecommuniceerd wordt, persoonlijk en respectvol. Ik waardeer dit enorm. ”
Leonie Holland
“Ik heb zelden een zo warme, persoonsgerichte, klant gedreven en professionele organisatie meegemaakt. Het is een feestje om naar de opleiding te mogen. ”
Ellen Verhoeven
“Een geweldig mooi opleidingscentrum met veel kwaliteit op hoog niveau. Zeer gedreven docentes die op een boeiende manier les geven! ”
Myriam Vaasen
“Sonnevelt Opleidingen is een opleiding met hoge persoonlijke aandacht voor jou als leerling, met zeer goede gekwalificeerde, gemotiveerde en creatieve docenten die met hart en ziel lesgeven. Wat mij aanspreekt in Sonnevelt Opleidingen is de juist verhouding tussen theorie en praktijk. Voor mij kwam ik Sonnevelt Opleidingen gelukkig op het juiste moment in mijn leven tegen, het heeft me zeer geholpen bij mijn carrier switch. ”
Loutje Bosch
“Ik ben heel erg blij dat ik heb gekozen voor klassikaal onderwijs. Je maakt met een groep hetzelfde proces door. Dat helpt je jouw eigen visie te vormen. Daarnaast is de opbouw van de lessen erg gevarieerd, theorie maar ook zeker praktijk. ”
Ellen Veugelers
“Kiezen voor een opleiding bij Sonnevelt is het beste wat ik afgelopen jaar heb gedaan. Ontzettend goede kwaliteit en enorme betrokkenheid bij mij als student met veel extra’s die je zomaar krijgt. Een voorbeeld voor andere onderwijsinstellingen. ”
Mariska Leenen
“Mooie opleidingen die gegeven worden door mensen met kennis van zaken en die je ogen openen voor zaken waar je tot nu toe voor weggelopen bent. Je leert je zelf (beter) kennen door de theorie veelvuldig te oefenen. Dit geeft je de juiste handvatten om mensen goed te kunnen begeleiden. ”
Silvana Sanches