Angélique Jilleba | Sonneveltopleidingen D7

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Angélique Jilleba

Wat doe je bij Sonnevelt?

Als manager ben ik verantwoordelijk voor het  hele reilen en zeilen op Student Support. Dit is de plek waar de hele dag de telefoon roodgloeiend staat en de e-mails blijven binnen stromen. Hier worden ook de inschrijvingen verwerkt, alle mogelijke vragen beantwoord en (potentiële) studenten geadviseerd bij het maken van hun keuze. 

Op Student Support kennen we elkaars taken en kunnen zodoende goed teamwork leveren. Goede communicatie is hiervoor ook erg belangrijk. Ik houd dan ook nauw contact  met directie en andere afdelingen.  Tevens ben ik Personal Assistant van Albert Sonnevelt.

Kortom: bij mij kun je terecht met alle vragen. Indien ik je niet gelijk het antwoord kan geven dan weet ik je altijd in contact te brengen met iemand die het wel weet.

Wat betekent vitaal leven voor jou?

De definitie van vitaal is ‘krachtig en energiek’. Dat is een mooi streven en past precies bij mijn persoon. Drie à vier keer per week ga ik hardlopen. Een heerlijk moment om de frisse wind door je hoofd te laten waaien en je gedachten de vrije loop te laten. Wat daar voor mij onlosmakelijk aan is verbonden is gezonde voeding. Het is fijn om bij Sonnevelt dagelijks in contact te komen met mensen die hetzelfde uitdragen.