Jolien Mahler studiecoach bij Sonnevelt

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Jolien Mahler

Wat doe je bij Sonnevelt?

Ik ben de Sonnevelt-StudieCoach en verantwoordelijk voor het geven van persoonlijk en inhoudelijk studieadvies over alle opleidingen, specialisaties en workshops. Voor een persoonlijk Studiecoachgesprek op maat ben je bij mij in vertrouwde handen.

Wat betekent vitaal leven voor jou?

Een vitaal leven betekent voor mij een zo gezond, in hart, hoofd en nieren, en fit mogelijk leven te leiden, door o.a. gezonde voeding, gedoseerde beweging met uitdaging in werk en leven. Vandaaruit hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren om anderen ook te inspireren tot een gezond en vitaal leven. Ik houd ervan om lekker en zo puur mogelijk gezond te koken met natuurlijke ingrediënten. Voor mijn beweging en ’n frisse mind fiets ik, als het mogelijk is, iedere dag heen en weer van Rosmalen naar Sonnevelt in Zaltbommel (40 km per dag). 

Daarnaast ga ik ongeveer 3 tot 4 keer in de week met mijn eigen paard Yorghos vrij rijden in het prachtige natuurgebied van de Loonse- en Drunense Duinen gelegen in het Brabantse Land. Tevens ben ik een muziekliefhebber in de brede zin van het woord en tijdens vakanties zoek ik en geniet ik graag van de rust in de natuur. 

Ik sta er voor om je te helpen met het maken van de juiste studiekeuze en ben een zeer gemotiveerde sportieve Levenscoach, serieus geïnteresseerd met een dosis humor!