Miranda van Boxtel | Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Miranda van Boxtel

Wat doe je bij Sonnevelt?

Als marketingmedewerker coördineer ik de open dagen en informatieavonden en zorg ik er voor dat je alle informatie krijgt die je op dat moment nodig hebt. Daarnaast onderhoud ik de website en creëer bijv. interessante e-books en ‘De week van - mails’ om je inspireren en informeren over een vitale leefstijl.

Ook ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van correcties op het lesmateriaal en het aansturen van de drukker. Dit is een dankbare taak: ieder jaar liggen er weer meer dan duizend lesmappen klaar om voor en met jou het verschil te maken.

Wat betekent vitaal leven voor jou?

Vitaal is voor mij gezond eten (d.w.z. niet teveel chocolade), regelmatig bewegen en momenten van ontspanning inplannen. Ik hou van dansen, wandelen, fietsen en af en toe fitness in de sportschool.

De praktijk is soms anders: thuis houd ik samen met mijn man een gezin draaiende met 3 jonge jongens. Maar nu de kinderen groter worden maken we leuke (meerdaagse) fietstochten, voeren we discussies over suiker in broodbeleg, eten we zoveel mogelijk biologisch en springen we samen op de trampoline. Zo geef ik vitaliteit door!