Spiertesten als extra instrument | Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

‘Je lijf liegt niet’, ervaar het zelf!

Iemand met suikerziekte kan niet worden genezen door een therapeut, maar met spiertesten kun je wel uitzoeken hoe hij zich, ondanks zijn ziekte, beter en energieker kan voelen. Bij kinderen kunnen door middel van spiertesten heel goed voedsel-overgevoeligheden worden opgespoord, maar het biedt ook een uitkomst bij onbegrepen gedrag of leerproblemen.

Spiertesten is een unieke manier van communiceren met het lichaam. Via de spiertest word je jezelf bewust van blokkades in je energie, maar ook van voeding die niet bij je past of van overtuigingen die je blokkeren. De spiertest is een uniek instrument en kan goede diensten bewijzen bij coaching, homeopathie of voedingsadvies.

Voor wie?

Deze dag is zowel bedoeld voor coaches en therapeuten die hun mogelijkheden willen uitbreiden als voor iedereen die interesse heeft in het leren werken met de spiertest als biofeedback instrument van het lichaam.

Wat leer je?

Tijdens deze workshop leren we de grondbeginselen van de spiertest. Met de spiertest kan een breed scala aan stressfactoren opgespoord worden. Ook ‘blinde vlekken’ kunnen aan het licht komen hetgeen vergroting van het bewustzijn geeft. Waar komen mijn klachten vandaan? Wat vertelt mijn lichaam mij? Wat kan ik er aan doen?

Je leert werken vanuit de aloude vijf-elementen leer te weten:

  • Element Hout
  • Element Vuur
  • Element Aarde
  • Element Metaal
  • Element Water

Middels een systeemopstelling in de vijf-elementen brengen we gestagneerde energiestromen weer in beweging waardoor het zelfhelende vermogen geactiveerd wordt en problemen opgelost kunnen worden.

Wat kun je?

Na afloop van deze workshop kun je:

  • Een adequate spiertest uitvoeren als biofeedback instrument.
  • Met behulp van de spiertest uittesten welke remedies op dat moment van toegevoegde waarde zijn. En welke voeding stress oplevert voor jouw lichaam.
  • Een systeemopstelling uitvoeren in de vijf elementen die bewustzijn vergroot en energiebalans herstelt.

Spiertesten is een ambacht. Daarom ga je deze dag, naast uiteraard een stuk theorie, veel met elkaar aan de slag. Wil je er professioneel mee aan de slag dan is na deze dag nog verdere scholing nodig.

Afronding

Deze na- en bijscholing wordt afgerond met een certificaat.

Accreditatie

Deze na- en bijscholing is geaccrediteerd door de SNRO (0,3 EC punten).

Docenten

Lilian Beeks en Paulien de Roos

Praktische Informatie

Datum:
donderdag 22 november 2018
Aantal lesdagen: 1
Tijd:
09:30 - 16:30 uur
Locatie:
Zaltbommel, Watletjenu
Accreditatie:

SNRO. 0,3 EC punten.

Totaalprijs: €249,- lunch inbegrepen
Betaling:

De betaling van deze workshop gaat via iDEAL of Mistercash (België). Na het inschrijven op deze workshop word je direct doorgeleid naar de website van je bank.

In het kader van de onderwijsvrijstelling geen btw van toepassing.

Gedurende veertien dagen na inschrijving bestaat de mogelijkheid volgens consumentenrecht kosteloos te annuleren. Voor meer details zie onze Algemene voorwaarden.