Energetisch Therapeut | Sonnevelt Opleidingen

Energetisch Therapeut

Wilka Zelders

Krachtenveld creeëren 

Ik vind lesgeven ontzettend leuk, omdat ik er zelf ook altijd zoveel van leer. Docentschap vraagt dat ik structuur aanbreng in al mijn kennis en ervaring, waardoor dit alles ook voor mijzelf meer tastbaar wordt. Gemotiveerde cursisten brengen het beste in mij naar boven, net zoals ik het beste in hen naar boven roep. Zo creëer je met elkaar een krachtenveld waarin iedereen kan groeien en bloeien.

De zin van zinvol leven: 9 redenen om je dromen na te jagen!

Een zinvol leven leiden is voor iedereen weer anders. Het draait om persoonlijke dromen, doelen en idealen. Daar zet je je voor de volle 100% voor in. Want, je doet wat je bestaan extra glans geeft en dus de moeite waard maakt. Weet jij wat de zingeving van je leven is? Dan wordt je leven leuker, je zit beter in je vel, voelt je blijer, vitaler en gelukkiger. 9 redenen waarom je levensdoel realiseren je leven zin geeft.

Sonnevelt voor het 3e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Sonnevelt is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2016! Voor het 3e jaar op rij zijn wij verkozen tot Beste Opleider van Nederland, een resultaat waar we enorm trots op zijn! Dit jaar zijn we het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging. Deze titel werd woensdagavond 14 december 2016 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de prestigieuze awards voor opleidingsinstituten. De titel ‘Beste Opleider van Nederland’ is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten. 

HSP, wat is het en hoe ga je ermee om?

HSP staat voor High Sensitive Person. In Nederland noemen we het wel hooggevoelig/hoogsensitief persoon. Hoogsensitieve personen kampen met een overdaad aan prikkels. Omdat zij onder andere geluiden, geuren, spanningen, sferen, kleuren, gesprekken en dergelijke zeer intens ervaren. En dat leidt ertoe dat zij geestelijk en lichamelijk overbelast kunnen raken. Maar, wat houdt het in? En… hoe ga je om met hooggevoeligheid in je dagelijkse leven?

Plezier en passie: 7 tips voor meer geluk in je werk!

Werken met passie klinkt nogal zwaar, maar niets in minder waar. Want, eigenlijk komt het erop neer dat je plezier hebt in je werk. Waarom dat zo fijn is? Omdat het je energie geeft, je zelfvertrouwen versterkt en je leven zinvoller maakt. Daarbij ben je gemotiveerder, productiever en succesvoller in wat je doet. Het helpt je bovendien tegenslagen en stressvolle situaties het hoofd bieden. Maar, hoe zorg je voor meer werkplezier en word je een gelukkiger werknemer? Onze tips!

Positief denken over je werk? 7 voordelen!

De kracht van positief denken, daar is enorm veel over geschreven. Onder andere dat het ziek worden voorkomt. Maar, weet je dat positiviteit je ook in je werk kan helpen? Immers, je brengt een groot deel van je leven door op je werk. Dan kun je er maar beter het beste van maken. Want, vind je het niet leuk? Denk je er negatief over? Dan put het je uit. Het beïnvloedt je prestaties, maakt je niet geliefd bij collega’s, zorgt voor stress, leidt tot ziekteverzuim et cetera. Daarom deze keer wat positief zijn over je werk je oplevert!

Hoogsensitiviteit en energiebeheer

Het is voor iedereen, maar vooral voor hoogsensitieve mensen, van essentieel belang om hun energiesysteem goed te beheren.  Hoogsensitieve mensen zijn vaak niet goed geaard en hebben een transparante en dunne aura. Ze kunnen zich moeilijk afsluiten voor prikkels van buitenaf en pakken veel energie van anderen op, waardoor ze zichzelf gevoelsmatig gemakkelijk verliezen.  Met hun grote empatische vermogen zijn het vaak echte helpers, die vergeten om goed voor zichzelf te zorgen.

Pagina's