Energetisch Therapeut | Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Energetisch Therapeut

Hoe kom ik bij mijn gevoel? Zo laat je je intuïtie spreken

Hoe kom je bij je gevoel? Dat wat je onbewust weet en spontaan tot je spreekt als je het de ruimte geeft? Dus zonder dat je eindeloos voor- en nadelen tegen elkaar afweegt? Lees verder over hoe je je intuïtie ontwikkelt en laat spreken.

1. Trek de natuur in

Het groen en de planten in de natuur hebben een kalmerend effect op je geest. En het fijne daarvan is dat je zo beter in contact kunt komen met je onderbewuste. Er komt ruimte in je psyche om echt te voelen en te luisteren naar wat je innerlijke stem je wil vertellen.

Vrouwelijke intuïtie, wat is dat?

Zeg je op je intuïtie te vertrouwen? Dan wordt daar weleens lacherig over gedaan. Want, afgaan op je onderbuikgevoel klinkt volgens sommige mensen nogal zweverig. Die instant ingeving die je ervaart, is niet bewezen of beredeneerd met argumenten. Maar, wat is dan dat vrouwelijke voorgevoel? Hebben mannen het niet? En hoe herken je intuïtieve ingevingen?

Hoe positieve gezondheid je terugbrengt naar de basis

Positieve gezondheid is een nieuwe en brede visie op gezondheid. De focus ligt daarbij juist niet op ziekte en zorg. Het draait om veerkracht, je leven zin geven en doen wat je leven de moeite waard maakt. Want, je bent je ziekte niet. Een nadere kennismaking met positieve gezondheid en hoe het je terugbrengt naar de basis.

Het is nooit te laat voor een nieuwe start

Worstel je ook wel eens met de vraag: Leid ik het leven dat echt bij me past of is het tijd voor een nieuwe start? Een mens leeft gemiddeld 4000 weken. Dus leef je dromen na en maak ze waar! Het is nooit te laat voor een carrièreswitch of om aan een nieuwe studie te beginnen. Maar, hoe achterhaal je wat je wilt? 4 manieren om je geheime verlangens boven tafel te krijgen.

Nieuwe dingen leren houdt het brein gezond

Wil je je brein gezond houden en je geheugen verbeteren? Dan is het goed jezelf geregeld mentaal uit te dagen. Dat is een feit. Diverse studies tonen dat aan. Of je nu 20 bent of de 70 gepasseerd. Het is goed om bij een aantal zaken stil te staan als je op latere leeftijd een nieuwe opleiding start of carrièreswitch ambieert.

Wilka Zelders

Krachtenveld creeëren 

Ik vind lesgeven ontzettend leuk, omdat ik er zelf ook altijd zoveel van leer. Docentschap vraagt dat ik structuur aanbreng in al mijn kennis en ervaring, waardoor dit alles ook voor mijzelf meer tastbaar wordt. Gemotiveerde cursisten brengen het beste in mij naar boven, net zoals ik het beste in hen naar boven roep. Zo creëer je met elkaar een krachtenveld waarin iedereen kan groeien en bloeien.

Het NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

Met trots kunnen we melden dat Sonnevelt begin januari 2017 het NRTO-keurmerk heeft behaald! Het verkrijgen van dit keurmerk is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze producten en de professionaliteit van onze dienstverlening.

De zin van zinvol leven: 9 redenen om je dromen na te jagen!

Een zinvol leven leiden is voor iedereen weer anders. Het draait om persoonlijke dromen, doelen en idealen. Daar zet je je voor de volle 100% voor in. Want, je doet wat je bestaan extra glans geeft en dus de moeite waard maakt. Weet jij wat de zingeving van je leven is? Dan wordt je leven leuker, je zit beter in je vel, voelt je blijer, vitaler en gelukkiger. 9 redenen waarom je levensdoel realiseren je leven zin geeft.

Sonnevelt voor het 3e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Sonnevelt is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2016! Voor het 3e jaar op rij zijn wij verkozen tot Beste Opleider van Nederland, een resultaat waar we enorm trots op zijn! Dit jaar zijn we het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging. Deze titel werd woensdagavond 14 december 2016 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de prestigieuze awards voor opleidingsinstituten. De titel ‘Beste Opleider van Nederland’ is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten. 

HSP, wat is het en hoe ga je ermee om?

HSP staat voor High Sensitive Person. In Nederland noemen we het wel hooggevoelig/hoogsensitief persoon. Hoogsensitieve personen kampen met een overdaad aan prikkels. Omdat zij onder andere geluiden, geuren, spanningen, sferen, kleuren, gesprekken en dergelijke zeer intens ervaren. En dat leidt ertoe dat zij geestelijk en lichamelijk overbelast kunnen raken. Maar, wat houdt het in? En… hoe ga je om met hooggevoeligheid in je dagelijkse leven?

Pagina's