Redenen om te studeren bij Sonnevelt | Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Redenen om te studeren bij Sonnevelt

Studenten studeren bij Sonnevelt om uiteenlopende redenen. De gemeenschappelijke deler is toch wel persoonlijke ontwikkeling en aanvulling op huidige beroep. De meeste mensen zijn voornemens een eigen praktijk te starten. Hieronder kun je de verschillende redenen lezen waarom studenten aan de opleiding zijn gestart:

Redenen om te studeren bij Sonnevelt

Aanvulling op mijn advies- en coaching met voeding en voedingssupplementen. Uiteindelijk als vitaliteitscoach gehele holistische aanpak.

Al enige tijd groeiende belangstelling voor het begeleiden van mensen. Wil me daar meer in bekwamen om er naast vrijwilligerswerk ook professioneel mee aan de slag te gaan! Beginnen aan de basis en eerst ontdekken wie ik in de basis ben om van daaruit verder te groeien.

Als onderdeel van Vitaliteitscoach. Het actiematige dat in deze opleiding zit vind ik een mooie aanvulling op Stresscounselor.

Belangstelling voor gezonde voeding, nieuwsgierigheid, horizon willen verbreden, wellicht nieuw beroepsperspectief.

Ben al vele jaren werkzaam met senioren. Ik wens met deze opleiding mijn kennis en inzicht te vergroten en wil graag coachingsvaardigheden leren. Omdat Sonnevelt een goeie naam heeft als opleider heb ik hiervoor gekozen.

Coaching is overal toepasbaar en zinvol als je deze technieken goed beheerst. En ik breng een wijziging aan in mijn werksituatie met als wens om voor mezelf een praktijk te starten. Ook daarbij vormt coaching een degelijke basis.

De combinatie van focus op vitaliteit, coaching en communicatietechnieken sprak mij heel erg aan. Ik volg deze opleiding voor mijn eigen ontwikkeling en wil uiteindelijk de opgedane vaardigheden gebruiken in mijn werk met klanten en het coachen van paardensporters (wat ik nu alleen op rijtechnieken doe). Daarnaast denk ik dat ik door deze opleiding beter in staat ben mijn eigen vitaliteit in de gaten te houden en dat ik op wedstrijden beter mijn focus en concentratie kan vasthouden.

De opleiding sluit aan op inhoudelijke thema's in mijn werk als hr adviseur en verzuimtrainer. Ook heb ik ervaring als coach en die rol overweeg ik weer op te pakken. Tenslotte verwacht ik dat het ook mijzelf gaat helpen om effectiever met mijn eigen stressoren om te gaan.

De opleiding sprak mij aan. Ik wilde graag iets in de ouderenzorg gaan doen en de combinatie met coachen maakte dat ik voor deze opleiding gekozen heb.

Het leren van methodieken voor het werken met kinderen. Meer diepgang in mijn werk brengen.

Het lijkt mij een mooie uitdaging jongeren te gaan coachen, te ondersteunen bij de te maken keuzes.

Het lijkt mij helemaal geweldig om mensen te gaan helpen met hun overgewicht doormidden van gedragsverandering! Ik ben super gemotiveerd.

Ik ben al jaren bezig met voeding en sporten. Het leek mij dan ook ontzettend leuk om hier mijn werk van te kunnen gaan maken.

Ik ben werkzaam als verpleegkundige en daarbij is het fijn om wat voor een ander te betekenen. Toch altijd het gevoel gehad dat ik wat miste en dat is het voorkomen van bepaalde omstandigheden. Via deze opleiding kan ik ook nog wat betekenen voor mijn collega`s en dat maakt het dat ik super enthousiast ben over de opleiding.

Ik heb voeding en dietetiek gestudeerd, maar zocht iets wat meer aansloot bij mijn belevingswereld.

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik een ander pad in wil gaan wat betreft werk en nog eigenlijk nog belangrijker met mezelf verder aan de slag wil. Wie ben ik in de basis: de vraagstelling bij de Basis Coach opleiding is echt van toepassing op mij.

Ik heb zelf een master in de psychologie, een NLP opleiding gevolgd en wilde ook een achtergrond hebben in beweging. Op deze manier kan ik een totaalpakket aanbieden .

Ik werk als directiesecretaresse en egocoach en wil graag mijn blik verruimen door een totaal andere opleiding te volgen.

Ik wil graag naast mijn werk als leerkracht, ook werken als Kindercoach.

Ik wil na een carrière van 22 jaar in het onderwijs, waarin ik werkzaam ben geweest als docent, decaan, leerlingbegeleider en leidinggevende voor mezelf gaan beginnen. Een van mijn passies gaat over vitaliteit en een gezonde leefstijl (voeding en bewegen). Doordat ik een burn-out heb gekregen sla ik twee vliegen in één klap. Een nieuwe uitdaging, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen leren. Eerst nu voor mezelf zodat ik het straks, als het mijn tijd is, in de wereld mag zetten!

Ik wilde graag een opleiding die me de basisbeginselen van het coachen zou bijbrengen, handvatten kon geven voor de praktijk. En daarbij verder ontdekken wie ik in de kern ben en welke richting ik binnen de coaching verder op wil.

Ik wilde graag een Vitaliteitsopleiding gericht op het bedrijfsleven.

Ik zie mede door mijn eigen kinderen hoe belangrijk het is dat ze gezien en gehoord worden. Zij hebben feilloos door welke docenten hen zien en zij zetten zich ook beter in tijdens die lessen. Verder vind ik dat er te weinig aandacht is voor talentontwikkeling en de vraag 'wie ben ik?' op (middelbare) scholen. Ik zou eraan willen meewerken dat dit verandert.

Mijn werkgever is bezig een nieuw beleidsplan voor de komende 4 jaar te ontwikkelen (2019-2023). Mijn voorstel zal zijn om meer collega's van mijn team te coachen. Zij werken zelfstandig op scholen en willen toch graag een team blijven.; Door het volgen van deze opleiding wil ik er achter komen of de coachende rol voor mij is weggelegd.

Na de opleiding Stresscounselor wilde ik graag verder leren tot vitaliteitscoach, vandaar deze 2 aanvullende opleidingen.

Na opleiding Mental Coach wilde ik me nu graag richten op beweging. Ik weet als chronisch zieke uit ervaring hoe belangrijk het is om te gaan bewegen en dat je daar energie en positieviteit uithaald.

Omdat ik beweging en voeding een mooie combinatie vind om mensen te kunnen helpen zich beter en fijn te voelen. Na deze cursus wil ik mijn kennis m.b.t. voeding ophalen met de opleiding Gewichtsconsulent. Ik ben heel benieuwd wat ik ga leren en hoe ik de stof in de praktijk kan toepassen zodat ik cliënten kan helpen hun doelen te bereiken en dat het bewegen een gewoonte in hun dagelijks leven gaat worden.

Omdat ik een carriere-switch wil. maken naar Vitaliteitscoach of -adviseur. Ik vind het prettig om met de opleiding Basis Coach te beginnen.

Omdat ik in mijn huidige werk als verpleegkundige aan het vast lopen ben, heb door de werkdruk geen tijd om een echt gesprek aan te gaan met de patiënten en wil echt mensen helpen, maar dan zonder snel een paracetemol te geven en snel weer door naar de volgende.... Ik wil graag een eigen praktijk opbouwen om samen met cliënten op te lopen en naar ze te luisteren en op die manier te helpen van de pijn af te komen!

Omdat ik meer over ouderen wil weten en de laatste levensfase vanwege werk én persoonlijke interesse.

Omdat ik meer over stress wil weten, mijn coachvaardigheden wil vergroten, een stukje persoonlijke ontwikkeling wil stimuleren en wil ervaren of dit ook iets is om als 'baan' te gaan doen.

Omdat ik mij graag wil verdiepen in het hormonale stelsel en als Trainer Hormoonfactor mensen helpen waarbij sprake is van hormonale disbalans.

Omdat we als leidinggevende steeds vaker te maken krijgen met stress van je medewerkers en jezelf. Het is daarbij goed om die signalen te herkennen en weten wat je ermee kunt doen.

Vanwege passie voor voeding en gezond leven en de wens om een baan te creëeren die ik kan doen vanuit mijn hart.

Voor persoonlijke ontwikkeling en ook om te leren hoe ik anderen hierbij kan helpen. Ik heb inmiddels Mental Coach en Trainer Hormoonfactor behaald, dus na deze opleiding ben ik Vitaliteitscoach niet wil ik ook een baan zoeken. Dit vakgebied sluit beter aan op mijn passies/mijn hart.

Vooral omdat ik zoveel jongeren zie die zo vastlopen en ze graag( via positieve inzet) zelfinzicht wil geven om verder te kunnen.