Vitaliteitsmasseur

Yolanda van Dinther

Mijn naam is Yolanda van Dinther. Ik ben Therapeut Integrale Lichaamsmassage (ILM) i.o., Vitaliteitsmasseur en Kindercoach en begeleid volwassenen en kinderen zodat zij weer lekker in hun vel komen te zitten.

lees verder

Open dag 13 januari 2013

Zondag 13 januari organiseren wij een open dag.  Deze dag is bedoeld om je de gelegenheid te geven een goede keuze te maken uit ons opleidingsaanbod. Je kunt presentaties van onze opleidingen bijwonen, gedurende de hele dag kennismaken met medewerkers en een aantal docenten van Sonnevelt Opleidingen, lesmateriaal inkijken en je laten adviseren door onze studiecoach. Lees meer over onze open dagen >>

lees verder

Vitaliteitsmasseur: écht contact geeft ontspanning

In onze gestreste westerse maatschappij wordt steeds meer gecommuniceerd en minder contact gemaakt. Dit verklaart wellicht de sterk groeiende belangstelling voor wellness. In deze branche ligt de nadruk vooral op warmte en persoonlijke aandacht. Massage is dé sleutel om weer in gesprek met uzelf te gaan, vitaal te worden.

lees verder

Ada Lakenman

Ada Lakenman keerde, na een opleiding en werkervaring als kleuterleidster in Nieuw Zeeland en Nederland, het kleuteronderwijs in 1985 de rug toe en richtte haar aandacht vooral op een andere, meer bewuste manier van leven.

lees verder