Vitaliteitsmasseur

TestTest

Yolanda van Dinther

Doordat ik energetische therapie & massage combineer, leg ik verbinding tussen lichamelijke klachten en psychische factoren, signalen van het lichaam die om aandacht vragen. Ik begeleid en ondersteun volwassenen en kinderen zich open te stellen voor deze signalen, een reis naar hun eigen ‘bewust zijn’. Dit met als doel gevoelens en emoties beter te herkennen, te erkennen en te aanvaarden en zo de levensenergie weer te voelen en te laten stromen. Het lichaam kan zich dan sneller reinigen van blokkades zodat je weer lekker in je vel zit.

lees verder

Open dag 13 januari 2013

Zondag 13 januari organiseren wij een open dag.  Deze dag is bedoeld om je de gelegenheid te geven een goede keuze te maken uit ons opleidingsaanbod. Je kunt presentaties van onze opleidingen bijwonen, gedurende de hele dag kennismaken met medewerkers en een aantal docenten van Sonnevelt Opleidingen, lesmateriaal inkijken en je laten adviseren door onze studiecoach. Lees meer over onze open dagen >>

lees verder

Vitaliteitsmasseur: écht contact geeft ontspanning

In onze gestreste westerse maatschappij wordt steeds meer gecommuniceerd en minder contact gemaakt. Dit verklaart wellicht de sterk groeiende belangstelling voor wellness. In deze branche ligt de nadruk vooral op warmte en persoonlijke aandacht. Massage is dé sleutel om weer in gesprek met uzelf te gaan, vitaal te worden.

lees verder