Start in maart of april en ontvang 500 euro cadeau. Lees meer >

BLCN leefstijlcoach: geaccrediteerd voor Sonnevelt Opleidingen

De Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) heeft onze opleiding tot Leefstijlcoach officieel geaccrediteerd.

Dit betekent dat de opleiding kwalitatief en onderwijskundig aan alle gestelde eisen voldoet. De erkenning door de BLCN is een (her)bevestiging van onze kwaliteit en expertise op het gebied van gezond leven. Onze opleiding Leefstijlcoach heeft tevens de NRTO- en CRKBO-keurmerken én een SNRO-accreditatie.

BLCN accreditatie: wat betekent dat voor jou?

Leefstijlcoach is een nieuw beroep waarmee voor het eerst ‘werken aan preventieve gezondheid’ vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Accreditatie van onze opleiding betekent dat je na afronding van onze opleiding lid mag worden van de beroepsvereniging (BLCN). Belangrijk, want hierdoor kan jouw begeleiding vergoed worden uit de basisverzekering.

BLCN Leefstijlcoach

Een door Sonnevelt opgeleide Leefstijlcoach (BLCN geaccrediteerd) begeleidt cliënten die willen werken aan een gezonde leefstijl. De leefstijlcoach helpt de cliënt bij het zich bewust worden van gedrag en gewoonten met als doel het bereiken van een gezondere leefstijl. Wil je meer weten over het vak leefstijlcoaching, vergoeding en toelatingseisen? Lees dan de Q&A's.

Bekijk de opleiding Leefstijlcoach.

Proefles opleiding Leefstijlcoach

Gratis proefles opleiding Leefstijlcoach

  • Inkijkje in de lesmap.
  • Stress en ontspanning als leefstijlaspect.
  • Oorzaken en gevolgen van overgewicht.