Beste opleider van Nederland

Sonnevelt verkozen tot Beste opleider van Nederland

De titel 'Beste Opleider van Nederland' is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten. De initiatiefnemer van de verkiezing is Springest. Springest heeft inmiddels meer dan 73.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland. Tijdens de verkiezing worden opleiders die in dat jaar door cursisten als beste zijn beoordeeld, beloond met de titel Beste Opleider van Nederland in verschillende categorieën. 

Beste opleider van Nederland 2019: Sonnevelt wint zilver!

Sonnevelt is wederom in de prijzen gevallen bij de verkiezing Beste Opleider van Nederland 2019! Studenten die in 2019 bij ons een opleiding hebben gevolgd, konden hun ervaring delen via Springest. Bij de bekendmaking van de Beste Opleider van Nederland 2019 wonnen we dit jaar zilver in de categorie Vitaliteit & Gezondheid!

Na 6 jaar op rij genomineerd te zijn in meerdere categorieën bevat onze prijzenkast inmiddels 4x brons, 4x zilver en maar liefst 5x goud! Wij zijn trots op dit resultaat en danken iedereen die hier zijn bijdrage aan heeft geleverd! Grote dank aan al onze studenten voor het uitspreken van hun waardering en dank aan alle docenten van Sonnevelt!

Beste opleider van Nederland          Beste Opleider van Nederland 2019

Beste opleider van Nederland 2018

Bij de bekendmaking van de Beste Opleider van Nederland 2018 wonnen we zilver in de categorie Vitaliteit & Gezondheid! Een fantastisch resultaat! Wederom grote dank aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd!

Beste opleider van Nederland 2017

3 jaar op rij verkozen tot de Beste Opleider van Nederland en in 2017 zijn we twee keer 2e geworden! Geen 1e plek helaas, tòch zijn we enorm trots op deze mooie cijfers! We willen iedereen bedanken voor de ervaringen die gedeeld zijn! 

Dankzij alle gedeelde ervaringen heeft Springest een bedrag van €7.291 kunnen doneren aan Edukans. Een stichting die werkt aan beter onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Sonnevelt Beste opleider van Nederland 2014, 2015 en 2016

Sonnevelt heeft in 2014 de award 'Beste Opleider van Nederland 2014' in de categorie kleine opleiders voor werkend Nederland gewonnen. In de categorie kleine opleiders was Sonnevelt de grote winnaar met de titels beste kleine opleider 'Onderwijs en zorg', beste kleine opleider 'E-learning' en beste overall kleine opleider.

In 2015 is Sonnevelt voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste Opleider van Nederland'! Dit keer in de categorie ‘Persoonlijke effectiviteit’.

En in 2016 zijn we voor het 3e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland, een resultaat waar we enorm trots op zijn! In 2016 zijn we het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging.

Beste Opleider van Nederland 2016

Sonnevelt is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2016! Voor het 3e jaar op rij zijn wij verkozen tot Beste Opleider van Nederland, een resultaat waar we enorm trots op zijn! Dit jaar zijn we het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging. Deze titel werd woensdagavond 14 december 2016 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de prestigieuze awards voor opleidingsinstituten. De titel ‘Beste Opleider van Nederland’ is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten.  Lees meer

Wist je dat

  • We 3 jaar op rij zijn verkozen tot Beste Opleider van Nederland?
  • We 6 jaar op rij zijn genomineerd voor Beste Opleider?
  • Dit is dankzij de positieve reviews van onze studenten?
  • Vitaal leven alles te maken heeft met gevoel en het hart?

Gratis proefles Opleiding Vitaliteitscoach

Proefles opleiding Vitaliteitscoach
  • Lees het interview met Albert Sonnevelt
  • Leer meer over de Vitaliteitspiramide
  • Oefening: ben jij in balans?
  • Ontvang interessante en aanvullende informatie
Download proefles

De proefles ook in je mailbox ontvangen?

Laat dan je gegevens achter. Wil je de proefles niet in je mailbox ontvangen? Klik dan direct op de button 'Nu downloaden'.