Sonnevelt Beste Opleider van Nederland 2022

Al 9 jaar op rij in de prijzen

De titel 'Beste Opleider van Nederland' is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten. De initiatiefnemer van de verkiezing is Springest. Deze vergelijkingssite heeft inmiddels meer dan 134.000 ervaringen verzameld van oud-studenten van duizenden opleiders in Nederland. Opleiders die in een jaar door studenten als beste zijn beoordeeld, worden beloond met de titel Beste Opleider van NL in verschillende categorieën.

Beste Opleider van Nederland 9x op rij

Sonnevelt mag zich in 2022 al 9 jaar op rij Beste Opleider van Nederland noemen. We zijn afgelopen jaren genomineerd geweest in meerdere categorieën, waardoor onze prijzenkast inmiddels maar liefst 6x goud, 8x zilver en 3x brons bevat! Grote dank aan al onze studenten voor het uitspreken van hun waardering en dank aan alle docenten van Sonnevelt! 

Hieronder een overzicht van onze ''prijzenkast':

Beste Opleider van Nederland 2022

Goud en zilver voor Sonnevelt!

In 2022 hebben we goud gewonnen in de categorie Sport & Vitaliteit en zilver in de categorie Zorg & Verzorging. In totaal behoren we nu 9 jaar op rij bij de beste Opleiders van Nederland op het gebied van Vitaliteit, gezondheid en zorg. Een fantastisch resultaat waar we zeer blij mee zijn!

Beste Opleider van Nederland 2021

Zilver voor Sonnevelt

In 2021 wonnen we zilver in de categorie Sport & Vitaliteit.

Beste Opleider van Nederland 2020

Sonnevelt wint 2x zilver!

Sonnevelt viel in 2020 voor het zevende jaar op rij wederom in de prijzen bij de verkiezing Beste Opleider van Nederland. We wonnen zilver in de categorieën Vitaliteit & Gezondheid en Zorg & Verzorging! 

Beste Opleider van Nederland 2019

Zilver voor Sonnevelt

In 2019 viel Sonnevelt ook in de prijzen bij de verkiezing Beste Opleider van Nederland! Door de goede beoordelingen door onze studenten wonnen we dit jaar zilver in de categorie Vitaliteit & Gezondheid.

Beste Opleider van Nederland 2018

Zilver voor Sonnevelt

Bij de bekendmaking van de Beste Opleider van Nederland 2018 won Sonnevelt zilver in de categorie Vitaliteit & Gezondheid! Een fantastisch resultaat! 

Beste Opleider van Nederland 2017

2x zilver voor Sonnevelt

Na 3 jaar op rij er met het goud vandoor te gaan, wonnen we in 2017 twee keer zilver! Helaas geen 1e plek, desalniettemin enorm trots op deze awards!

Beste Opleider van Nederland 2014, '15 en '16

5x goud voor Sonnevelt

Als enige opleider zijn we van 2014 tot en met 2016 drie keer op rij Beste Opleider van Nederland geweest. We haalden in die periode in verschillende categorieën 5 x goud en 3x brons binnen, een prestatie waar we enorm trots op zijn.

Zo zijn we in 2016 het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging. De vijfde gouden award!

In 2015 is Sonnevelt voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste Opleider van Nederland'! Dit keer in de categorie Persoonlijke effectiviteit.

Sonnevelt won in 2014 voor het eerst de award 'Beste Opleider van Nederland' in de categorie kleine opleiders voor werkend Nederland. In de categorie Kleine opleiders won Sonnevelt 3x goud en was de grote winnaar met de titels beste kleine opleider Onderwijs en zorg, beste kleine opleider E-learning en beste overall kleine opleider.

Dankzij alle gedeelde ervaringen heeft Springest afgelopen jaren tienduizenden euro's kunnen doneren aan Edukans. Een stichting die werkt aan beter onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden. Een goed doel dat we vanuit Sonnevelt een warm hart toedragen.