Beste opleider van Nederland

Sonnevelt verkozen tot Beste opleider van Nederland

De titel 'Beste Opleider van Nederland' is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten. De initiatiefnemer van de verkiezing is Springest. Springest heeft inmiddels meer dan 73.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland. Tijdens de verkiezing worden opleiders die in dat jaar door cursisten als beste zijn beoordeeld, beloond met de titel Beste Opleider van Nederland in verschillende categorieën. Hieronder een overzicht van onze ''prijzenkast'.

Na zeven jaar op rij genomineerd te zijn in meerdere categorieën bevat onze prijzenkast inmiddels 4x brons, 6x zilver en maar liefst 5x goud! Grote dank aan al onze studenten voor het uitspreken van hun waardering en dank aan alle docenten van Sonnevelt!

Sonnevelt 7x op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland

 

 

 

 

 

Beste opleider van Nederland 2020: Sonnevelt wint 2x zilver!

Sonnevelt is wederom in de prijzen gevallen bij de verkiezing Beste Opleider van Nederland. We wonnen zilver in de categorieën Vitaliteit & Gezondheid en Zorg & Verzorging

Dankzij alle gedeelde ervaringen heeft Springest over 2020 een bedrag van €5.213,- kunnen doneren aan Edukans. Een stichting die werkt aan beter onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Beste opleider van Nederland 2020

Beste opleider van Nederland 2019: Sonnevelt wint zilver!

In 2019 viel Sonnevelt ook in de prijzen bij de verkiezing Beste Opleider van Nederland 2019! Studenten die in 2019 bij ons een opleiding volgden, konden hun ervaring delen via Springest. Bij de bekendmaking van de Beste Opleider van Nederland 2019 wonnen we dit jaar zilver in de categorie Vitaliteit & Gezondheid! 

Beste opleider van Nederland          Beste Opleider van Nederland 2019

Beste opleider van Nederland 2018: Sonnevelt wint zilver!

Bij de bekendmaking van de Beste Opleider van Nederland 2018 won Sonnevelt zilver in de categorie Vitaliteit & Gezondheid! Een fantastisch resultaat! 

Beste opleider van Nederland 2017: Sonnevelt wint 2x zilver!

Na 3 jaar op rij verkozen te zijn geweest tot de Beste Opleider van Nederland werden we in 2017 twee keer zilver! Helaas geen 1e plek, tòch zijn we enorm trots op deze awards! 

Dankzij alle gedeelde ervaringen heeft Springest een bedrag van €7.291,- kunnen doneren aan Edukans. Een stichting die werkt aan beter onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Sonnevelt Beste opleider van Nederland 2014, 2015 en 2016!

Sonnevelt won in 2014 voor het eerst de award 'Beste Opleider van Nederland' in de categorie kleine opleiders voor werkend Nederland gewonnen. In de categorie kleine opleiders was Sonnevelt de grote winnaar met de titels beste kleine opleider 'Onderwijs en zorg', beste kleine opleider 'E-learning' en beste overall kleine opleider.

In 2015 is Sonnevelt voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste Opleider van Nederland'! Dit keer in de categorie ‘Persoonlijke effectiviteit’.

En in 2016 zijn we voor het 3e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland, een resultaat waar we enorm trots op zijn! In 2016 zijn we het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging.

Als enige opleider hebben we drie keer goud op rij behaald, een prestatie waar we enorm trots op zijn!

Beste Opleider van Nederland 2016

Sonnevelt is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2016! Voor het 3e jaar op rij zijn wij verkozen tot Beste Opleider van Nederland, een resultaat waar we enorm trots op zijn! Dit jaar zijn we het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging. Deze titel werd woensdagavond 14 december 2016 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de prestigieuze awards voor opleidingsinstituten. De titel ‘Beste Opleider van Nederland’ is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten.  Lees meer

Wist je dat

  • We al 7 jaar op rij behoren tot de ‘Beste Opleiders van Nederland’?
  • Dit is dankzij de positieve reviews van onze studenten?
  • Vitaal leven alles te maken heeft met gevoel en het hart?

Gratis proefles Opleiding Vitaliteitscoach

Proefles Vitaliteitscoach | Sonnevelt
  • Lees het interview met Albert Sonnevelt.
  • Leer meer over de Vitaliteitspiramide.
  • Oefening: ben jij in balans?
  • Ontvang interessante en aanvullende informatie.
Download proefles

De proefles ook in je mailbox ontvangen?

Laat dan je gegevens achter. Wil je de proefles niet in je mailbox ontvangen? Klik dan direct op de button 'Nu downloaden'.