Beste opleider van Nederland | Sonnevelt

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Beste opleider van Nederland

Sonnevelt Beste Opleider van Nederland

De titel 'Beste Opleider van Nederland' is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten. De initiatiefnemer van de verkiezing is Springest. Springest heeft inmiddels meer dan 82.399 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland. Tijdens de verkiezing worden opleiders die in dat jaar door cursisten als beste zijn beoordeeld, beloond met de titel Beste Opleider van Nederland in verschillende categorieën. 

Sonnevelt Beste Opleider van Nederland 2014, 2015 en 2016

Sonnevelt heeft in 2014 de award 'Beste Opleider van Nederland 2014' in de categorie kleine opleiders voor werkend Nederland gewonnen. In de categorie kleine opleiders was Sonnevelt de grote winnaar met de titels beste kleine opleider 'Onderwijs en zorg', beste kleine opleider 'E-learning' en beste overall kleine opleider.

In 2015 is Sonnevelt voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste Opleider van Nederland'! Dit keer in de categorie ‘Persoonlijke effectiviteit’.

En in 2016 zijn we voor het 3e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland, een resultaat waar we enorm trots op zijn! In 2016 zijn we het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging.

Beste Opleider van Nederland 2017

3 jaar op rij verkozen tot de Beste Opleider van Nederland en in 2017 zijn we twee keer 2e geworden. Geen 1e plek helaas, tòch zijn we enorm trots op deze mooie cijfers!

Dankzij alle gedeelde ervaringen heeft Springest een bedrag van €7.291 kunnen doneren aan Edukans. Een stichting die werkt aan beter onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden.

We willen iedereen bedanken voor de ervaringen die gedeeld zijn! 

Beste opleider van Nederland 2018

In 2018 zijn we wederom genomineerd voor Beste Opleider van Nederland. Studenten die in 2018 bij ons een opleiding hebben gevolgd kunnen hun ervaring delen via Springest. 

Sonnevelt wint zilver!

Bij de bekendmaking van de Beste Opleider van Nederland 2018 wonnen we dit jaar zilver in de categorie Vitaliteit & Gezondheid! Een prestatie waar we trots op zijn. Dank aan al onze studenten voor het uitspreken van hun waardering en dank aan alle docenten van Sonnevelt!

Beste Opleider van Nederland 2016

Sonnevelt is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2016! Voor het 3e jaar op rij zijn wij verkozen tot Beste Opleider van Nederland, een resultaat waar we enorm trots op zijn! Dit jaar zijn we het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging. Deze titel werd woensdagavond 14 december 2016 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de prestigieuze awards voor opleidingsinstituten. De titel ‘Beste Opleider van Nederland’ is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten.  Lees meer

Wist je dat

  • Sonnevelt 3 jaar op rij de titel Beste opleider van Nederland heeft gewonnen?
  • Sonnevelt streeft naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is?
  • Vitaal leven alles te maken heeft met gevoel en het hart?
  • In iedere opleiding de persoonlijke benadering en het menselijk contact tussen docenten en studenten centraal staat?
  • Een opleiding van Sonnevelt voor 50% uit ervaring, 30% uit feedback en intervisie en 20% uit theorie bestaat?

Gratis proefles Opleiding Vitaliteitscoach

Proefles opleiding Vitaliteitscoach
  • Download de proefles van de opleiding Vitaliteitscoach
  • Interessante en aanvullende informatie
  • Leer meer over de vitaliteitspiramide van Albert Sonnevelt
Download proefles

De proefles ook in je mailbox ontvangen?

Laat dan je gegevens achter. Wil je de proefles niet in je mailbox ontvangen? Klik dan direct op de button 'Nu downloaden'.