Kom dichter bij jezelf door middel van voetreflexzonetherapie

Kom dichter bij jezelf door middel van voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een van de manieren om dichter bij jezelf te komen, jezelf beter te leren kennen, om zo beter naar de signalen van je lichaam te leren luisteren. De therapie kan ervoor zorgen dat de ui ( de lagen die in de loop van de jaren zijn opgebouwd) weer afgepeld wordt. Oude pijn die onvoldoende is verwerkt, krijgt een plek  en de rugzak die steeds voller wordt  geleegd. We leven in een ‘drukke, hectische tijd’ waar veel van ons wordt verwacht. We willen alles goed doen en ‘goed is nooit goed genoeg’. Velen van ons raken zichzelf kwijt met alle gevolgen van dien……… Kortom met voetreflexzonetherapie kunnen we weer dichter bij ons zelf komen.

Voetreflexzonetherapie werkt op de ‘innerlijke mens’

Voetreflexzonetherapie werkt op de ‘innerlijke mens’. Wanneer iemand zich beter voelt, gaat hij ook meer stralen. De omgeving gaat anders reageren op zo iemand. Kortom, het wordt makkelijker om jezelf ‘neer te zetten’. We kunnen beter eigen keuzes te maken en erachter  blijven staan.

Voetreflexzonetherapie tegen klachten

Voetreflexzonetherapie is een goede manier om van bepaalde klachten af te komen. Vooral rug-  en nekklachten komen tegenwoordig veel voor. We nemen veel op onze nek en het is moeilijk jezelf staande te houden. Eerst proberen we onszelf aan te passen, maar als dat niet lukt komen er vaak klachten van het bewegingsapparaat. We gaan over onze grenzen heen, met alle gevolgen van dien. Voetreflexzonetherapie kan ervoor zorgen dat we ons vitaler voelen. Als we meer energie hebben kunnen we het leven beter aan, gaan we meer keuzes maken vanuit ons gevoel. Die passen beter bij onszelf en daardoor krijgen kwalen minder kans om uit te breken. Kortom, we komen meer in balans.

Kom terug bij jezelf met voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een manier om meer bij onszelf te komen. De ui wordt afgepeld en we gaan beter in ons vel zitten. We worden evenwichtiger en krijgen meer balans en daardoor ook meer grip op ons eigen leven. We trekken ons minder aan van wat anderen ons vinden en gaan meer ons eigen weg. Voetreflextherapie kan ons helpen verdriet te verwerken; in onze huidige maatschappij is er meestal geen tijd om te rouwen of krijgen we de tijd niet om ‘onze dierbare’ een plek te geven. Voetreflextherapie helpt ook andere leefgewoonten te doorbreken. Het begeleiden van voedingsadviezen, ademhalingstechnieken en aromatherapie hoort er ook bij. Dit alles is afgestemd op persoonlijke groei.

Wil je meer leren over voetreflextherapie? In de opleiding Lichaamsgericht Coach leer je om de signalen van je lichaam beter te begrijpen en om werkelijk te voelen. Massagevormen en reflexologie komen aan bod. Je leert o.a. de inhoudelijke en toepasbare basiskennis van haptonomie, massagetechnieken en (voet)reflexologie.

Gratis proefles Opleiding Lichaamsgericht Coach

Proefles Lichaamsgericht Coach
  • Lees delen van verschillende hoofdstukken uit de lesmap.
  • Leer de signalen van het lichaam waarnemen en begrijpen.
  • Lees over de relatie tussen lichaam en psyche: emoties, zintuigen, waarneming
  • Krijg inzicht in de unieke Sonnevelt leermethode.
  • Ontvang interessante en aanvullende informatie.
Download proefles

Reactie toevoegen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt gesteld om geautomatiseerde inzendingen te voorkomen.

De proefles ook in je mailbox ontvangen?

Laat dan je gegevens achter. Wil je de proefles niet in je mailbox ontvangen? Klik dan direct op de button 'Nu downloaden'.