Vergroot uw praktijk met Twitter | Sonnevelt Opleidingen

Vergroot uw praktijk met Twitter

Hoe krijgt u nieuwe klanten naar uw praktijk? Het plaatsen van advertenties is duur en werkt nauwelijks meer. Veel van onze studenten willen na het behalen van hun diploma graag aan de slag met hun opgedane kennis en vaardigheden. Maar wat is er voor nodig om gevonden te worden door mensen die behoefte hebben aan uw coaching of behandeling? Waar gaat u zelf tegenwoordig zoeken als u iets nodig heeft? Juist; Google.
Of u er al aan toe bent of niet.. Als u gevonden wil worden, moet u zichtbaar zijn. Twitter is één van de moderne manieren om een grote groep fans te creëren. Lees hieronder welke eerste stappen u kunt zetten:

Wilt u graag delen? Het belangrijkste doel van Twitter is om in contact te komen met mensen die u een warm hart toedragen. U wilt graag anderen op de hoogte brengen van uw interesses, kwaliteiten en specialisaties. Als u zelf enthousiast bent over een bepaald onderwerp op internet of een leerzaam filmpje op Youtube, dan kunt u dat met hen delen. Wanneer anderen om hulp of informatie vragen, dan kunt u daar op reageren. Twitter is zo een mogelijkheid om dichter bij uw (toekomstige) cliënten te zijn.

Alle begin is moeilijk. Ook ik had de nodige koud watervrees om te starten. ‘Het kost me veel te veel tijd. Ik heb niks te melden. Ik moet weer iets nieuws leren…’Alle bezwaren zijn langs gekomen. Maar ik voel me ook altijd betrokken bij de mensen waar ik mee verbonden ben. Nu kan ik kort en krachtig in 140 tekens mijn fascinatie voor het leven met hen delen. Daarom ben ik op maandagavond gestart met een ‘Twitteruurtje’ van 20.00- 21.00u. Iedere week een ander thema, waarover ik vragen kan beantwoorden.

Als u overweegt om ook in de Twitter-wereld te duiken, vraag dan hulp van een ervaren Twitteraar. Want mijn oma zei altijd al; ‘onbekend, maakt onbemind.’

Zelf nieuwsgierig geworden wat SonneveltOpleidingen Twittert? We zijn te volgen op  www.twitter.com/SonneveltTweets
We willen ook graag op de hoogte blijven van uw activiteiten, dus we volgen terug!

 

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt gesteld om geautomatiseerde inzendingen te voorkomen.