Beleid Sonnevelt inzake Coronavirus | Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Covid-19 (corona) update

Huidige studenten
De gezondheid van onze studenten, docenten en andere medewerkers is onze hoogste prioriteit.
Als gevolg van Covid-19 (corona) vervallen daarom alle klassikale lesdagen van opleidingen, na- en bijscholingscursussen en examens tot 1 juni.

Voor de lopende opleidingen blijven alle reeds geplande lesdagen vanaf 1 juni staan. Alle uitgevallen lesdagen herplannen we aan het eind van het lesrooster. Op de uitgevallen klassikale lesdagen van opleidingen zal er wel een contactmoment zijn vanuit je docent. Je docent zal je hierover informeren.

Voorjaarsopleidingen die nog niet van start zijn gegaan, zijn geannuleerd. Studenten die zich hiervoor hebben ingeschreven, bieden wij de mogelijkheid in het najaar te starten.

Ook voor na- en bijscholing geldt dat alle cursussen tot 1 juni  komen te vervallen. Studenten die zich hiervoor hebben ingeschreven, bieden wij de mogelijkheid in het najaar te starten.

Nadere toelichting en informatie volgt zo snel mogelijk via de e-mail.

Nieuwe studenten
Nieuwe studenten kunnen zich gewoon inschrijven voor het najaar. Voor vragen hierover zijn we tijdens kantooruren te bereiken via 0418-51 57 82 of info@sonneveltopleidingen.nl. Onze Open dag hebben wij verzet naar 21 juni. Meld je hier aan voor de Open dag.

Verdere updates
Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de consequenties via deze pagina. Studenten worden ook geïnformeerd per e-mail.

RIVM
Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen daartegen, verwijzen wij je naar de website van het RIVM.
NAAR HET RIVM

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe.
Zorg goed voor elkaar!

Vitale groet,
Het Sonnevelt team