Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Brenda van Donge

Dat ze gaan doen waar hun hart ligt!

Mensen ondersteunen en ze vooral de ruimte geven in hun eigen groei en transformatie, waardoor ze hun eigen kracht mogen ontdekken. Dat ze datgene in mensen mogen aanraken waardoor ze hun eigen pad gaan lopen, vind ik het mooiste wat er is. 

Ik krijg er iedere keer weer energie van

Het vinden van hun eigen unieke manier waarin ze anderen kunnen gaan begeleiden. Mooi vind ik het om hierin het groepsproces te mogen volgen en daarnaast ook ieders individuele proces te mogen zien. Ik krijg er iedere keer weer energie van. Dit enthousiasme wil ik graag overbrengen tijdens mijn lessen.

Gezonde dosis humor

Vitaal leven is voor mij jezelf de ruimte geven om met passie in verbinding met anderen het leven te vieren. Jezelf op een gezonde manier durven uitdagen en daardoor kunnen groeien op allerlei vlakken. En de rust nemen om stil te staan bij waar jouw behoeften liggen. Een coach moet op de eerste plaats goed voor zichzelf zorgen. Jij bent het instrument waarmee je werkt en hebt daarbij ook een voorbeeldfunctie. Goed voor jezelf zorgen is voor mij ook goed voor je lichaam zorgen door goede voeding en beweging. Onmisbaar vind ik hierbij een gezonde dosis humor. 

Oprechte interesse in elkaar

Ik voel de verbinding met Sonnevelt door de openheid en betrokkenheid die ik heb ervaren vanaf het moment dat ik er binnenstapte. De persoonlijke aandacht en oprechte interesse in elkaar kom ik overal tegen en geeft me iedere keer weer een goed gevoel.

Mijn achtergrond

Na 15 jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt als leidinggevende werd het tijd voor bezinning in wat ik nu verder wilde. Mede door mijn scheiding en doordat ik ziek werd ging dit hele proces in een versneld tempo en heeft het me gebracht waar ik nu ben. Het heeft er aan bijgedragen dat ik al 5 jaar, met plezier en passie, mensen mag begeleiden als docent, trainer, en als coach. En mijn passie leef iedere dag!