Carola Munster docent bij Sonnevelt

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Carola Munster

Coachen en doceren

Voor mij is de combinatie van één op één coaching in mijn eigen praktijk en het delen van kennis en (praktijk)ervaring aan de studenten een hele mooie combinatie. Daarnaast is het fijn om met collega coaches en docenten als team iets moois neer te zetten in de vorm van de opleidingen

Je pad vinden

Ik heb een passie voor mijn vak als coach van kinderen, jongeren en hun ouders en hoe mooi is het om je passie te kunnen delen. En hoe mooi is het om te mogen doceren over je passie aan mensen die daar op zijn minst heel erg in geïnteresseerd zijn? Om deze mensen wellicht ook hun passie te laten vinden en te gaan leven. Om ze te raken en hun pad te laten vinden.

Balans!

Vitaal leven is voor mij dat er balans is in je leven. Balans in werk en ontspanning en balans in de dingen die nou eenmaal moeten en die dingen waar je hart echt sneller van gaat kloppen. Een leven dat in balans is voelt vitaal en energiek.

Diep geraakt

Jaren geleden was ik bij een workshop van Albert Sonnevelt en wat hij daar vertelde raakte mij zo diep. Ik ben Albert Sonnevelt blijven volgen en toen ik een paar jaar later uit interesse een coachopleiding wilde volgen kwam ik meteen uit bij Sonnevelt opleidingen. Mijn eerste opleiding was de opleiding Mental coach en voor mij klopte alles in deze opleiding. De persoonlijke aandacht, de holistische kijk, de zorgvuldigheid, de ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Daarna zijn er nog een aantal opleiding bij gekomen voor mij bij Sonnevelt onder andere kindercoach en jongerencoach en dat gevoel van ‘dit klopt helemaal voor mij’ is al die tijd gebleven. Hoe mooi is het dat ik daar nu deel van uit kan maken als docent.

Mijn achtergrond

Mijn achtergrond is kinderverpleegkundige. En ook heb ik een aantal jaren als zelfstandig schoonheidsspecialiste gewerkt en vanaf 2014 als coach voor kinderen, jongeren en hun ouders. Sommige mensen zeggen wat een verschillende dingen heb jij gedaan, ik zie dat wat anders, alles wat ik doe en heb gedaan is vanuit een oprechte interesse voor de ander. Het werken mét en begeleiden ván mensen is wat mij drijft. En als coach heb ik meer tijd en ruimte voor de diepgang in het contact met de ander. Daarom ben ik als een vis in het water in mijn eigen praktijk MooiLeven en voor de groep.