Heidi Logtens docent bij Sonnevelt

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Heidi Logtens

Over vijf jaar?

Meer dan ooit ben je zelf verantwoordelijk voor het vormgeven van je leven, je loopbaan en je persoonlijke groeipad. Ik ondersteun je graag bij het vinden én verbinden van jouw talenten en drijfveren. Het belangrijkste is dat een flow op gang gebracht wordt waardoor er energie ontstaat voor een volgende stap. Daarom mijn vraag aan jou: ‘Als ik je zou volgen, waar sta jij dan over 5 jaar?’

Vakmanschap, veerkracht, vitaliteit en veranderkracht

De professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen is iets wat mij iedere dag weer fascineert en motiveert. Vakmanschap, veerkracht, vitaliteit en veranderkracht zijn voor mij belangrijke ingrediënten voor een gelukkig en bezield leven. Vitaal leven betekent voor mij dat je regie pakt in het leven. Door stuurman te zijn van je eigen groeipad, zowel bij leuke als leerzame momenten, ontstaat een ‘mooi’ leven.

Doen!

Met mijn creativiteit, enthousiasme, eerlijkheid en de nodige dosis humor zorg ik voor een levendig leerproces. Ik maak ruimte voor wat op dat moment nodig is. En het blijft niet bij praten. Vaak worden concrete vervolgstappen duidelijk.

Als het knarst…

Als loopbaancoach, supervisor en docent begeleid ik mensen bij het vormgeven van hun loopbaan, ontwikkeling en balans. Een groot deel van ons groeipad krijgt vorm binnen deze context. Denk maar aan verdieping in kennis en kunde, inkomen, sociale contacten en plezier. Tegelijkertijd vraagt groei om tijd, energie, toewijding en keuzes. Juist wanneer deze snijvlakken gaan knarsen, wordt het voor mij boeiend!

Match

Sonnevelt heeft de warme, toegankelijke én kwalitatieve aanpak waar ik van hou. En we hebben ook nog eens een flinke match op de zienswijze rondom vitaliteit. Dan is het alleen maar een feestje om hierin samen te mogen werken om anderen te inspireren, raken en verrijken op dit vlak!

Mijn achtergrond

Voordat ik mijn eigen bureau startte heb ik ruim 15 jaar bij verschillende organisaties gewerkt als Recruiter, HR Business Partner, Learning & Development Consultant en Talentmanager. In 2010 startte ik mijn eigen bureau voor Loopbaancoaching & Talent Development. Sindsdien werk ik met veel plezier voor diverse bedrijven in verschillende branches, maatschappelijke organisaties, opleidingsinstituten én individuen. Mijn specialisatie is talentontwikkeling, professionals in mid-careers en work-life balance.