Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Jolenta Lavell

Lesgeven is mijn grote passie

De ervaringen die ik in mijn kinder- en jongerenpraktijk opdoe delen met mijn studenten maakt het vak nog meer compleet. Het delen en doorgeven van mijn kennis doe ik op een praktische manier zodat mijn studenten dat in de praktijk zelf kunnen toepassen.

Samen zoeken naar verdieping en vervulling

Samen de dag tot een leerzame en fijne en inspirerende dag te maken is een kers op de taart van een lesdag. Elkaars kennis delen en mijn kennis en ervaring doorgeven maakt het vak inhoudelijk nog meer zinvol. Naast de student staan en samen zoeken naar verdieping en vervulling van het vak maken het werk als docent tot een prachtige uitdaging.

In verbinding

Ik zorg voor mijn eigen gezondheid zowel lichamelijk als geestelijk. Doordat ik hier bewust mee bezig ben sta ik meer in verbinding met mijn eigen gevoel. Gezondheid zorgt ervoor dat ik wat er ook op mijn pad komt ik bij mijzelf kan blijven. Mijn familie, de natuur, vogels en gezond eten zijn daarbij voor mij bronnen van vitaliteit.

Aandacht

Sonnevelt past bij mij vanwege de aandacht voor de student, het team, en de docenten onderling. De zorgvuldigheid en samen de holistische visie te dragen en uit te dragen past bij mijn visie op het volledig erkennen van de ander.

Mijn achtergrond

Als kinderverpleegkundige werkte ik 23 jaar in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Om meer te kunnen betekenen voor kinderen en hun gezinnen ben ik 15 jaar geleden gestart met mijn eigen praktijk als kinder -en jongerentherapeut. Daarnaast ben ik docent en trainer.

Mijn vakgebied

In mijn kindertherapie praktijk biedt ik ondersteuning aan kinderen en jongeren en geef ik opvoedondersteuning. Mijn specialisme is het begeleiden van zieke kinderen. Binnen mijn Expertisecentrum Zieke Kinderen stel ik mijn kennis en ervaring op het gebied van zieke kinderen en kinderen met een beperking beschikbaar aan professionals die te maken hebben met deze groep. Dit doe ik ook in de vorm van scholing en advies. Als docent en trainer kan ik mijn enthousiasme over het werken met kinderen en jongeren delen. De combinatie van lesgeven en het begeleiden van kinderen maakt mijn werk ontzettend leuk.