Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Marga Wijman

Ontdekkingstocht

Het is heerlijk als mensen nieuwe mogelijkheden zien en stappen zetten in de richting waar ze blij van worden. Ruimte bieden voor deze ontdekkingstocht en mensen hierbij begeleiden, daar ligt mijn hart!

Mijn inspiratiebron

Het verlangen van mensen om te ontdekken waar hun hart naar uitgaat en wat er nodig is om volop te leven, is mijn inspiratiebron voor mijn werk als coach, trainer en docent. Mensen die nieuwe perspectieven zien, in beweging komen, uit hun comfortzone gaan, dat inspireert en raakt mij. 

Trouw zijn aan waar ik voor sta

Vitaal leven gaat voor mij over trouw zijn aan waar ik voor sta, oprecht zijn. En het gaat over regelmatig ontspannen, wandelen en rennen met de hond, de zon voelen. Bij vitaal leven horen voor mij goede gesprekken, elkaar opladen, plezier hebben. En kwetsbaar durven zijn. Vitaal leven gaat vooral ook over een gezonde balans tussen al de dingen waar ik voor kies. En met een glimlach naar mijzelf kunnen kijken wanneer dat niet zo goed lukt. 

Gedeelde visie

Ik ervaar Sonnevelt als oprecht, betrokken en helder. De visie van Sonnevelt, dat echte transformatie begint in je binnenwereld, sluit naadloos aan bij mijn eigen visie. Net als het gegeven dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Sonnevelt voelt als een natuurlijke en uitnodigende plek om te zijn en te werken. 

Mijn achtergrond

Gedreven door de vraag ‘Hoe zit de wereld in elkaar, en waar is mijn plek in die wereld?’ heb ik meerdere paden bewandeld. Ik heb in het toerisme gewerkt, ben afgestudeerd als politicoloog en heb een opleiding tekenen en schilderen gedaan. Na deze verkenningen van de buitenwereld ben ik mij gaan verdiepen in de psyche en het gedrag van de mens. Hier vond ik mijn ‘plek’: Wat een mens ten diepste drijft en van binnenuit tot leven brengt, dat fascineert en inspireert mij.

Mijn vakgebied 

Ik heb een eigen praktijk als coach/counselor voor vragen over leven en loopbaan. Met bezieling en persoonlijk leiderschap als de pijlers onder mijn werk. Daarnaast geef ik loopbaan- en communicatietrainingen.

Studenten over Marga Wijman

“Een warme vrouw met een prettige uitstraling die de hele lesdag weet te boeien, een lach op je gezicht brengt en waarbij je in alle vertrouwen jezelf mag zijn. Dolblij met haar en ik verheug me op elke lesdag! Voor mij het verschil tussen het gevoel dat je les krijgt of meegenomen in een proces waarin je al doende leert en inzicht krijgt. Chapeau! ”
Karina Clifford-Coffiel