Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Mitchel van der Drift

Bewegen is enorm belangrijk

Ik ben in de allereerste plaats docent geworden omdat ik vitaal leven en in het bijzonder bewegen enorm belangrijk vind en ik weet hoeveel positiviteit het mensen kan brengen. Daarnaast omdat ik mijn gevoel tijdens mijn werk over wil brengen op anderen. Ook vind ik dat Sonnevelt een bedrijf is vol met passie en ik wil daar graag mijn steentje aan bij dragen.

Mijn grootste hobby

Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden om mensen vitaler te laten leven, ontvang ik enorm veel positieve energie terug van mijn klanten. Als je klanten daadwerkelijk positief ziet veranderen, geeft dat een enorm fijn en voldaan gevoel. Dagelijks doe ik dit werk met het gevoel dat het mijn grootste hobby is. Dat gevoel wil ik andere mensen ook laten ervaren.

Verantwoord en gelukkig leven

Vitaal leven betekent een levensstijl vinden die verantwoord is maar waar je ook gelukkig van wordt. Leven volgens bepaalde regels heeft alleen maar zin als het je uiteindelijk gelukkiger maakt. Vitaal leven heeft een aantal kernwaarden, maar ook een aantal persoonlijke waarden en voorkeuren

Doen wat je gelukkig maakt

Sonnevelt  is een groep mensen waarbij enthousiasme, inzet en oprechtheid belangrijk is. Ik streef exact dezelfde waarden na. In mijn beleving gaat het erom dat je dagelijks dingen doet waar je gelukkig van wordt, leeft met passie en daarnaast de kernwaarde van een vitaal leven kent en nastreeft.

Mijn achtergrond

Ik heb de opleiding Small Business en Retail Management afgerond. Daarbij ben ik mij gaan verdiepen in bewegen. Ik heb Fitvak afgerond, volg inmiddels al meer dan 6 jaar systema bewegingsleer trainingen en ik heb een aantal maanden werelddelen bezocht om de sport over de grens te onderzoeken en analyseren.

Mijn vakgebied

Ik ben eigenaar van Drift Power Sports, een bedrijf wat personal trainingen, lifestyle coaching, sportcursussen en workshops aanbiedt.  

Studenten over Mitchel van der Drift

“Ik heb het geluk om Mitch als leraar te hebben. Buitengewoon enthousiast, betrokken en kennis van zaken. Wat voor mij de opleiding maakt is zijn praktijk ervaring. De meeste zaken kan je goed uit het cursusboek halen. Ik vind het vooral heel belangrijk om te weten hoe iemand vanuit de praktijk het aanpakt. Op die momenten zit ik echt op het puntje van mijn stoel. Bij de open dag was Mitch ook zeker bepalend voor de keuze van de cursus Beweegcoach. ”
Pieter Speelman