Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Ronald Smit

Opleiding vormgeven

Als mens en als Personal Trainer ben ik altijd op zoek naar meer kennis en ervaringen, zowel voor mijzelf als voor mijn cliënten. Ik heb in eerste instantie niet bewust gekozen voor het vak docent, maar tijdens het volgen van de  opleiding ‘Trainer Hormoonfactor’ vond ik het onderdeel ‘training’ een ondergeschoven kindje naast zijn grote broers stressbeperking en voeding. Na een goed gesprek met de docent ir. Ralph Moorman, schrijver van de hormoonfactor, en zijn nimmer afnemende gunfactor liep ik diezelfde dag de deur uit met een aanbieding om in de volgende opleiding het onderdeel ‘training en hormonen’ vorm te gaan geven en het ook als docent te gaan overbrengen. Inmiddels geef ik al weer jaren met veel plezier en passie deze lesdagen.

Openheid

De openheid, warmte en kwaliteit bij  Sonnevelt zijn voor mij  eigenschappen waardoor ik mij verbonden voel met deze groep fantastische mensen.

Balanceren

Vitaal leven is voor mij balanceren op de pijlers stress, voeding en beweging.

Mijn achtergrond

Opleidingsinstanties: Overload Worldwide (Master Kettlebell Instructor), EFAA-CIOS (Fitvak A, NASM Personal Training) LAPT (Personal Training en Kettlebell instructeur), NGS (Sportmassage en blessurepreventie), International Academy for Physical Training (Revalidatie en Krachttrainer voor spelsporten) en Sonnevelt (Trainer Hormoonfactor).

Mijn vakgebied

Ik ben o.a. bij een Achmea Health Center Fitnessmanager, Personal Trainer, Groepslesinstructeur en Fitnessinstructeur geweest. Ook ben ik 4 jaar sportverzorger, herstel- en revalidatietrainer geweest bij v.v. Fortuna wormerveer. De laatste 5 jaar ben ik fulltime werkzaam als zelfstandig Personal Trainer onder de naam PureResults.