Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Ervaringen van studenten

Hoe hebben studenten hun opleiding bij Sonnevelt ervaren?

Studenten over Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven

Oud-studenten over Sonnevelt
“Ik ben ontzettend enthousiast over de professionele wijze van lesgeven vanuit ervaringsdeskundigen. De opleiding voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Wanneer ik verder studeer zal dit zeker bij Sonnevelt zijn. Het valt me op dat veel deelnemers al meerdere studies gevolgd hebben omdat ze erg tevreden zijn. ”
Marijke Minten
“Ik heb nu 2 opleidingen bij Sonnevelt gevolgd en ben bezig met de 3e. Elke opleidingsdag is inspirerend en verrijkt mijn leven. Op mijn 58ste voel ik dat leren nog steeds leuk is en mijn nieuwe kansen biedt op het gebied van werken. Het bijzondere van Sonnevelt Opleidingen is de manier waarop gecommuniceerd wordt, persoonlijk en respectvol. Ik waardeer dit enorm. ”
Leonie Holland
“Ik heb zelden een zo warme, persoonsgerichte, klant gedreven en professionele organisatie meegemaakt. Het is een feestje om naar de opleiding te mogen. ”
Ellen Verhoeven
“Een geweldig mooi opleidingscentrum met veel kwaliteit op hoog niveau. Zeer gedreven docentes die op een boeiende manier les geven! ”
Myriam Vaasen
“Sonnevelt Opleidingen is een opleiding met hoge persoonlijke aandacht voor jou als leerling, met zeer goede gekwalificeerde, gemotiveerde en creatieve docenten die met hart en ziel lesgeven. Wat mij aanspreekt in Sonnevelt Opleidingen is de juist verhouding tussen theorie en praktijk. Voor mij kwam ik Sonnevelt Opleidingen gelukkig op het juiste moment in mijn leven tegen, het heeft me zeer geholpen bij mijn carrier switch. ”
Loutje Bosch
“Ik ben heel erg blij dat ik heb gekozen voor klassikaal onderwijs. Je maakt met een groep hetzelfde proces door. Dat helpt je jouw eigen visie te vormen. Daarnaast is de opbouw van de lessen erg gevarieerd, theorie maar ook zeker praktijk. ”
Ellen Veugelers
“Kiezen voor een opleiding bij Sonnevelt is het beste wat ik afgelopen jaar heb gedaan. Ontzettend goede kwaliteit en enorme betrokkenheid bij mij als student met veel extra’s die je zomaar krijgt. Een voorbeeld voor andere onderwijsinstellingen. ”
Mariska Leenen
“Mooie opleidingen die gegeven worden door mensen met kennis van zaken en die je ogen openen voor zaken waar je tot nu toe voor weggelopen bent. Je leert je zelf (beter) kennen door de theorie veelvuldig te oefenen. Dit geeft je de juiste handvatten om mensen goed te kunnen begeleiden. ”
Silvana Sanches
“Ik wil bij deze nogmaals een hele grote pluim geven aan het team Sonnevelt waarmee men telefonisch contact heeft en die alles regelen. Iedere keer als ik iets vraag wordt er goed naar mij geluisterd en meegedacht. Ook vandaag heb ik gebeld en heeft Karin meegeholpen een keuze te maken met vervolgopleidingen door goede informatie te verstrekken en te luisteren naar wat ik tussen de regels door zei. Later heeft Jolande mij teruggebeld met een aanvulling. De vriendelijkheid en service is een voorbeeld voor alle bedrijven. ”
Caroline Leinzinger
“Alle mensen van jullie die ik gesproken heb hadden een ‘twinkel’ in hun ogen! Dat mag ik graag zien, echtheid op en top!”
Tom Corton
“De eerste lesdag was geweldig. Een prachtlocatie in Zwolle, maar vooral een geweldige groep, het klikte meteen. Heel open tegen elkaar. Dat beloofd nog wat de komende maanden. Tevens een super leuke docente en assistent. Ik kon niet slapen van enthousiasme.”
Rosanna Smith
““Ik vind Sonnevelt een enorm prettige en professionele organisatie. Hoe er wordt omgegaan met deze vervelende omstandigheden (corona), de communicatie, de lesstof en zeer zeker ook de docent, Mieke Haksteen in mijn geval, is helder en prettig. Dank hiervoor!””
Carolien den Besten
“Ik vind het een heel mooie opleiding Met een fijne docente en een fijne locatie. En ik bewonder hoe alles toch onlangs de corona door kan gaan De begeleiding en aandacht naar de studenten dus ook naar mij vind ik Top. En de lesstof is heel inspirerend.”
Marca Bahlmann