Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Deze online informatieavond op dinsdag 14 juni is een gratis avond, waar je je kunt laten informeren over alle opleidingen die wij aanbieden. Gewoon vanaf de bank in je woonkamer of waar dan ook.

Tijdens de online informatieavond:

  • Kun je via Zoom online presentaties van opleidingen bijwonen. 
  • Stel je je vragen online aan de docenten.
  • Kun je vragen stellen over beroepsverenigingen en accreditaties tijdens de presentatie De waarde van een Sonnevelt diploma.
  • Kun je van tevoren de videopresentatie ‘Welke opleiding past bij mij?’ van Albert Sonnevelt bekijken. 

Programma

Van 18.00 tot 22.00 uur kun je 1 of meerdere Zoom-uurtjes bijwonen waarin (een van) de docent(en) een presentatie geeft over de opleiding. Aansluitend is er ruimte voor vragen. Op 4 verschillende tijden worden 5 presentaties tegelijk gegeven. Elke presentatie duurt circa 45 minuten. Bekijk het programma in PDF.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de online Informatieavond t/m maandag 13 juni 2022.

Aanmelden voor de online informatieavond gaat in 2 stappen:
Stap 1- Je meldt je aan voor de informatieavond via de knop 'Aanmelden' onderaan deze pagina.
Stap 2- Vervolgens kun je je aanmelden voor de presentatie(s) van je keuze. Dat kun je direct doen of op een later tijdstip (maar uiterlijk maandag 13 juni 2022) via de link in de mail die je van ons ontvangt.

Dinsdagochtend 14 juni ontvang je dan per presentatie een link naar de betreffende zoomsessie.

Ervaringen van oud-deelnemers

  • "Even een compliment: wat een fijne online informatieavond hebben jullie georganiseerd! Ik heb drie Zoom-meetings bijgewoond. De sprekers hebben me allemaal enorm geprikkeld en ik kijk er naar uit om een opleiding bij Sonnevelt te gaan volgen."
  • "Ik heb 4 de presentaties bij gewoond. Veel informatie gekregen en ook een goeie indruk gekregen van de inhoud van de opleidingen. Ondanks het online geven van de presentaties, was er genoeg interactie met deelnemers."
  • "Ik ben vorig jaar op locatie geweest en nu online. Voor allebei de variaties is iets te zeggen. Het nu zo vanuit huis was ook wel heel fijn. Geen reistijd. En er was ruim tijd voor vragen en docenten waren handig genoeg met de ZOOM sessies om iedereen aan het woord te laten, heb ik de indruk."
  • "Ik heb het deelnemen aan deze avonden als goed ervaren. Het was een marathon van informatie, maar wel de moeite waard!"

Praktische informatie

Datum:
dinsdag 14 juni 2022
Tijd:
18:00 - 22:00 uur
Locatie:
Online
Prijs: Gratis