Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Op woensdagavond 17 augustus organiseren we een extra online informatieavond. Dit keer met een andere invulling dan je wellicht van ons gewend bent, zodat je je goed en tijdig kunt laten informeren over o.a. de STAP-subsidie van de overheid.

Tijdens de online informatieavond:

  • Kun je via Zoom een inspirerende sessie van oprichter Albert Sonnevelt bijwonen over ons opleidingsaanbod .
  • Is er gelegenheid om je goed te laten informeren over het STAP-budget
  • Kun je vragen stellen over beroepsverenigingen en accreditaties tijdens de presentatie 'De waarde van een Sonnevelt diploma'.
  • Is onze studieadviseur Jolien Mahler via Zoom bereikbaar voor vragen.

Wanneer je dit najaar wilt studeren met €1000,- STAP-subsidie, dien je je uiterlijk 29 augustus bij Sonnevelt in te schrijven voor de opleiding van jouw keuze*. Na inschrijving ontvang je van ons een STAP-aanmeldingsbewijs, welke je nodig hebt om je STAP-aanvraag te doen op 1 september. De interesse voor het STAP-budget is groot, voor het verkrijgen van de STAP-subsidie geldt namelijk: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ en ‘op is op’. De ‘’subsidiepotjes’’ van maart én van mei waren binnen twee dagen leeg. Lees hier meer over het STAP-budget.

*Wanneer je je voor 28 juni inschrijft, kun je zelfs twee keer kans maken op €1000,- STAP-subsidie: in het tijdvak dat start op 1 juli en het tijdvak dat start op 1 september.

Programma

Presentaties

  • 19.30-20.00 uur: Albert trapt de avond af met een inspirerende presentatie, waarin hij vertelt over ons opleidingsaanbod, de verschillen en over onze visie en aanpak.
  • 20.00-20.30 uur: Informatie over het STAP-budget.
  • 20.30-21.00 uur: Presentatie 'De waarde van een Sonnevelt diploma', over accreditaties en beroepsverenigingen.

Extra bereikbaarheid
Tijdens deze online informatieavond zijn we tussen 19.30 - 21.30 uur telefonisch bereikbaar op 0418-51 57 82 voor al je vragen. Onze studieadviseur Jolien Mahler is dan ook bereikbaar via zoom voor bijvoorbeeld je vragen over verschillen tussen opleidingen of om te kijken welke opleiding bij je past. Wil je liever een persoonlijk advies- en/of gesprek met Jolien, dan kun je haar tijdens normale kantooruren bellen of mailen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de online Informatieavond t/m dinsdag 16 augustus 2022. Vervolgens ontvang je woensdagochtend 17 augustus linkjes naar alle zoomsessies.

Praktische informatie

Datum:
woensdag 17 augustus 2022
Tijd:
19:30 - 21:00 uur
Locatie:
Online (via Zoom)
Prijs: Gratis