Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Deze online informatieavond op dinsdag 25 januari is een gratis avond, waar je je kunt laten informeren over alle opleidingen die wij aanbieden. Gewoon vanaf de bank in je woonkamer of waar dan ook.

Tijdens de online informatieavond:

  • Kun je via Zoom online presentaties van opleidingen bijwonen. 
  • Stel je je vragen online aan de docenten.
  • Kun je vragen stellen over beroepsverenigingen en accreditaties tijdens een aparte presentatie.
  • Kun je van tevoren de videopresentatie ‘Welke opleiding past bij mij?’ van Albert Sonnevelt bekijken. 

Programma

Presentaties
Van 18.00 tot 22.00 uur kun je 1 of meerdere Zoom-uurtjes bijwonen waarin (een van) de docent(en) een presentatie geeft over de opleiding. Aansluitend is er ruimte voor vragen. Op 4 verschillende tijden worden 5 presentaties tegelijk gegeven. Elke presentatie duurt circa 45 minuten. Bekijk het programma in PDF.* Voordat je je keuze voor de presentatie(s) maakt, raden wij je aan de videopresentatie ‘Welke opleiding past bij mij?’ van Albert Sonnevelt te bekijken.

Extra bereikbaarheid
Tijdens deze online informatieavond zijn de medewerkers van Student Support tussen 18.30 - 21.30 uur telefonisch bereikbaar op 0418-51 57 82 voor al je vragen.
Onze studieadviseur Jolien Mahler is de hele avond bereikbaar via zoom, voor bijv. je vragen over verschillen tussen opleidingen of om te kijken welke opleiding bij je past. Wil je liever een persoonlijk advies- en/of gesprek met Jolien, dan kun je haar tijdens normale kantooruren bellen of mailen.

Aanmelden

Aanmelden voor de online Informatieavond kan t/m maandag 24 januari. 

Aanmelden gaat in 2 stappen:
Stap 1- Je meldt je aan voor de informatieavond via de knop 'Aanmelden' onderaan deze pagina.
Stap 2- Vervolgens meld je je direct aan voor de presentatie(s) van je keuze. 

Dinsdagochtend 25 januari ontvang je dan per presentatie een link naar de betreffende zoomsessie.

Ervaringen van oud-deelnemers

  • "Even een compliment: wat een fijne online informatieavond hebben jullie georganiseerd! Ik heb drie Zoom-meetings bijgewoond. De sprekers hebben me allemaal enorm geprikkeld en ik kijk er naar uit om een opleiding bij Sonnevelt te gaan volgen."
  • "Ik heb 4 de presentaties bij gewoond. Veel informatie gekregen en ook een goeie indruk gekregen van de inhoud van de opleidingen. Ondanks het online geven van de presentaties, was er genoeg interactie met deelnemers."
  • "Ik ben vorig jaar op locatie geweest en nu online. Voor allebei de variaties is iets te zeggen. Het nu zo vanuit huis was ook wel heel fijn. Geen reistijd. En er was ruim tijd voor vragen en docenten waren handig genoeg met de ZOOM sessies om iedereen aan het woord te laten, heb ik de indruk."

Praktische informatie

Datum:
dinsdag 25 januari 2022
Tijd:
18:00 - 22:00 uur
Locatie:
Online
Prijs: Gratis