Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Op zaterdag 10 september organiseren we weer een Open dag op locatie in Soest. En wat zijn we blij je weer live te mogen ontmoeten! We vertellen je graag alles over de opleidingen die wij aanbieden. 

Je kunt tijdens deze gratis open dag:

  • presentaties van onze opleidingen volgen.
  • een inspirerende sessie van oprichter Albert Sonnevelt bijwonen.
  • gedurende de hele dag kennismaken met medewerkers, (oud)studenten en een aantal docenten van Sonnevelt.
  • lesmateriaal inkijken op de informatiemarkt.
  • je laten adviseren door onze studieadviseur.
  • je laten informeren over accreditaties en erkenningen en het STAP-budget.

Impressie van de open dag (video)

 

Het programma

De open dag is van 10.30 -16.30 uur. De dag start met een inspirerende presentatie van oprichter Albert Sonnevelt. Vervolgens zijn er elk uur meerdere presentaties van de opleidingen. Ook kun je rondstruinen op de informatiemarkt die de hele dag toegankelijk is.

Kick-off door Albert Sonnevelt
Om 11.00 uur trapt Albert de dag af met een inspirerende presentatie waarin hij vertelt over ons opleidingsaanbod, de verschillen en over onze visie en aanpak.

Presentaties opleidingen
De presentaties van verschillende opleidingen zijn verdeeld over meerdere rondes gedurende de dag. Je kunt zelf kiezen welke en hoeveel presentaties je bij wilt wonen. Je hoeft uiteraard niet de gehele dag aanwezig te zijn, het bijwonen van enkele presentaties op de open dag kan al heel verhelderend werken. Het programma zal begin juli bekend zijn. Meld je alvast aan en blijf op de hoogte!

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt kun je lesmateriaal inzien en vragen stellen aan docenten en oud-studenten. Uiteraard is onze studieadviseur ook aanwezig voor studieadvies op maat en onze opleidingsmanager kan je alles vertellen over accreditaties en beroepsverenigingen. 

Studeren met €1000,- STAP-subsidie?
Wanneer je dit najaar nog wilt studeren met €1000,- STAP-subsidie, dien je je uiterlijk 29 augustus bij Sonnevelt in te schrijven voor de opleiding van jouw keuze*. Na inschrijving ontvang je van ons een STAP-aanmeldingsbewijs, welke je nodig hebt om je STAP-aanvraag te doen op 1 september. De interesse voor het STAP-budget is groot, voor het verkrijgen van de STAP-subsidie geldt namelijk: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ en ‘op is op’. De ‘’subsidiepotjes’’ van maart én van mei waren binnen twee dagen leeg. Lees hier verder voor meer informatie en/of meld je aan voor de extra online informatieavond op woensdag 17 augustus.

* Inschrijvingen tijdens of na de open dag op 10 september komen helaas niet meer in aanmerking voor STAP-subsidie. Wil je toch studeren met €1000,- STAP-subsidie, schrijf je dan uiterlijk 29 augustus in op onze website! TIP: Wanneer je je voor 28 juni inschrijft, kun je zelfs twee keer kans maken op €1000,- STAP-subsidie: in het tijdvak dat start op 1 juli en het tijdvak dat start op 1 september.

Praktische informatie

De open dag vindt plaats van 10.30 tot 16.30 uur in het Hilton Royal Parc Soestduinen.

Adres
Hilton Royal Parc 
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soest

Wanneer je nu vragen hebt over een opleiding of je wilt graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze, dan kun je altijd contact opnemen met onze studieadviseur Jolien Mahler op telefoonnummer 0418-515782.
Mocht je niet naar de open dag kunnen komen, dan is wellicht een van onze informatieavonden een mogelijkheid.

Praktische informatie

Datum:
zaterdag 10 september 2022
Tijd:
11:00 - 17:00 uur
Locatie:
Soest, Hilton Royal Parc Soestduinen
Prijs: Gratis