Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Deze open dag is een gratis algemene open dag, waar je informatie kunt krijgen over alle opleidingen die wij aanbieden.

We organiseren de open dag in het Hilton Royal Parc in Soestduinen conform de richtlijnen van het RIVM, waarbij we je zoveel mogelijk gelegenheid willen geven om presentaties van opleidingen bij te wonen en vragen te stellen aan de docenten. Daarom hebben we de dag verdeeld in een ochtendprogramma (10.00-13.00 uur) en een middagprogramma (14.00-17.00 uur). Het programma zelf zal identiek zijn.

Vooraf aanmelden voor de open dag (stap 1) en de presentatie(s) (stap 2) is verplicht in verband met de COVID-19 maatregelen. Door je van tevoren aan te melden, kunnen we het aantal deelnemers aan de open dag goed monitoren en staat er bij de presentatie van je keuze een stoel voor je klaar.

Programma

Je kunt tijdens het middagprogramma van de open dag:

  • Presentaties van onze opleidingen bijwonen. Bekijk hier het programma in PDF (wijzigingen onder voorbehoud).
  • Gedurende het hele blok vragen stellen aan medewerkers van Sonnevelt.
  • Je laten adviseren door onze studieadviseur.

Verder is er de hele middag (van 14.00 tot 17.00 uur) gelegenheid tot het stellen van vragen aan de medewerkers van Student Support. Onze studieadviseur staat voor je klaar wanneer je begeleiding wilt bij het maken van de juiste keuze. Helaas is het inzien van lesmateriaal (nog) niet mogelijk door de COVID-19 maatregelen. 

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor de open dag (stap 1) en de presentatie(s) (stap 2) is verplicht in verband met de COVID-19 maatregelen. Aanmelden kan t/m donderdag 9 september (op basis van beschikbaarheid).

Aanmelden voor de open dag gaat in 2 stappen:
Stap 1- Je meldt je aan voor de open dag MIDDAG via de knop 'Aanmelden' onderaan deze pagina.
Stap 2- Begin september word je per mail uitgenodigd om je aan te melden voor de presentatie(s) van je keuze. Hierbij ontvang je ook een link naar de introductiepresentatie van Albert Sonnevelt, waarin hij vertelt over het aanbod van de opleidingen, de verschillen en de beroepsmogelijkheden. Zo kun je een goede keuze maken tussen alle presentaties voor de dag zelf. 

Adres

Hilton Royal Parc, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soestduinen.

Ervaringen van oud-deelnemers

  • "Na het bezoeken van de open dag heb ik een duidelijk beeld kunnen krijgen van de opleiding en sfeer kunnen proeven en dat heeft me het laatste zetje gegeven om me in te schrijven."
  • "Wat een enthousiaste en inspirerende leraren/coaches tijdens de open dag. Door hun passie voor het vak ben ik nog enthousiaster geworden over de opleidingen die ik wil gaan volgen."
  • "Ik heb me lang georiënteerd en heb lang overwogen voor welk opleidingsinstituut ik zou kiezen. Toen ik van een vriendin hoorde dat ze bij Sonnevelt studeerde, ben ik eens op de website gaan kijken en ben vervolgens naar de open dag geweest. Daar had ik direct een klik! Hartelijkheid, maar ook professionaliteit…"

Vragen?

Wanneer je nu vragen hebt over een opleiding of je wilt graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze, dan kun je altijd contact opnemen met onze studieadviseur Jolien Mahler op telefoonnummer 0418-515782.

Praktische informatie

Datum:
zaterdag 11 september 2021
Tijd:
14:00 - 17:00 uur
Locatie:
Soestduinen, Hilton Royal Parc
Prijs: Gratis