Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Deze open dag is een gratis algemene open dag, waar je informatie kunt krijgen over alle opleidingen die wij aanbieden. Je kunt tijdens deze dag:

  • Presentaties van onze opleidingen bijwonen.
  • Gedurende de hele dag kennismaken met medewerkers en een aantal docenten van Sonnevelt.
  • Lesmateriaal inkijken.
  • Je laten adviseren door onze studieadviseur.

Aanmelden

Het aantal plekken is beperkt, meld je daarom tijdig aan. We houden je dan ook op de hoogte van het programma. Mocht je niet naar de open dag kunnen komen, dan is wellicht een van onze informatieavonden een mogelijkheid.

Impressie van de open dag (vóór corona)

 

Presentaties

Gedurende de dag kun je verschillende presentaties bijwonen over onze opleidingen. Je hoeft uiteraard niet de gehele dag aanwezig te zijn, het bijwonen van enkele presentaties op de open dag kan al heel verhelderend werken. Het programma zullen we nog bekend maken, zodra we weten welke corona-maatregelen er op dat moment gelden.

Adres

Hilton Royal Parc 
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Ervaringen van oud-deelnemers

  • "Na het bezoeken van de open dag heb ik een duidelijk beeld kunnen krijgen van de opleiding en sfeer kunnen proeven en dat heeft me het laatste zetje gegeven om me in te schrijven."
  • "Wat een enthousiaste en inspirerende leraren/coaches tijdens de open dag. Door hun passie voor het vak ben ik nog enthousiaster geworden over de opleidingen die ik wil gaan volgen."
  • "Ik heb me lang georiënteerd en heb lang overwogen voor welk opleidingsinstituut ik zou kiezen. Toen ik van een vriendin hoorde dat ze bij Sonnevelt studeerde, ben ik eens op de website gaan kijken en ben vervolgens naar de open dag geweest. Daar had ik direct een klik! Hartelijkheid, maar ook professionaliteit…"

Vragen?

Wanneer je nu vragen hebt over een opleiding of je wilt graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze, dan kun je altijd contact opnemen met onze studieadviseur Jolien Mahler op telefoonnummer 0418-515782.

Wijzigingen onder voorbehoud.

Praktische informatie

Datum:
zondag 16 januari 2022
Tijd:
10:00 - 17:00 uur
Locatie:
Soestduinen, Hilton Royal Parc
Prijs: Gratis