Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Deze open dag is een gratis algemene open dag, waar je informatie kunt krijgen over alle opleidingen die wij aanbieden.

We organiseren de open dag in het Hilton Royal Parc in Soestduinen conform de richtlijnen van het RIVM, waarbij we je zoveel mogelijk gelegenheid willen geven om presentaties van opleidingen bij te wonen en vragen te stellen aan de docenten. Daarom hebben we de dag verdeeld in een ochtendprogramma (10.00-13.00 uur) en een middagprogramma (14.00-17.00 uur). Het programma zelf zal identiek zijn. 

Vooraf aanmelden voor de open dag (stap 1) en de presentatie(s) (stap 2) is verplicht in verband met de COVID-19 maatregelen. Door je van tevoren aan te melden, kunnen we het aantal deelnemers aan de open dag goed monitoren. Zo zijn er niet te veel mensen aanwezig in het gebouw en staat er in de presentatie van je keuze een stoel voor je klaar.

Programma

Je kunt tijdens het middagprogramma van de open dag:

  • Presentaties van onze opleidingen bijwonen.
  • Gedurende het hele blok vragen stellen aan medewerkers van Sonnevelt.
  • Je laten adviseren door onze studieadviseur.

Verder is er de hele middag (van 14.00 tot 17.00 uur) gelegenheid tot het stellen van vragen aan de medewerkers van Student Support. Onze studieadviseur staat voor je klaar wanneer je begeleiding wilt bij het maken van de juiste keuze. Helaas is het inzien van lesmateriaal (nog) niet mogelijk door de COVID-19 maatregelen. 

Twee weken voor de open dag ontvang je een link naar de introductiepresentatie van Albert Sonnevelt, waarin hij vertelt over het aanbod van de opleidingen, de verschillen en de beroepsmogelijkheden. Zo kun je van tevoren een goede keuze maken tussen alle presentaties voor de dag zelf. 

Blijf op de hoogte van het programma door je hieronder alvast aan te melden voor de open dag. 

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor de open dag (stap 1) en de presentatie(s) (stap 2) is verplicht in verband met de COVID-19 maatregelen. Aanmelden kan t/m vrijdag 28 mei (op basis van beschikbaarheid).

Aanmelden voor de open dag gaat in 2 stappen:
Stap 1- Je meldt je aan voor de open dag MIDDAG via de knop 'Aanmelden' onderaan deze pagina.
Stap 2- Twee weken voor de open dag ontvang je van ons de uitnodiging om je aan te melden voor de presentatie(s) van jouw keuze. 

Adres en route

Hilton Royal Parc, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soestduinen
Kom je met de auto? Plan hier je route
Kom je met het openbaar vervoer? Let op: op zondagen is er beperkt OV beschikbaar.

Ervaringen van oud-deelnemers

  • "Na het bezoeken van de open dag heb ik een duidelijk beeld kunnen krijgen van de opleiding en sfeer kunnen proeven en dat heeft me het laatste zetje gegeven om me in te schrijven."
  • "Wat een enthousiaste en inspirerende leraren/coaches tijdens de open dag. Door hun passie voor het vak ben ik nog enthousiaster geworden over de opleidingen die ik wil gaan volgen."
  • "Ik heb me lang georiënteerd en heb lang overwogen voor welk opleidingsinstituut ik zou kiezen. Toen ik van een vriendin hoorde dat ze bij Sonnevelt studeerde, ben ik eens op de website gaan kijken en ben vervolgens naar de open dag geweest. Daar had ik direct een klik! Hartelijkheid, maar ook professionaliteit…"

Wanneer je nu vragen hebt over een opleiding of je wilt graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze, dan kun je altijd contact opnemen met onze studiecoach Jolien Mahler op telefoonnummer 0418-515782.

Blijf op de hoogte van het programma door je hieronder alvast aan te melden voor de open dag. 

Praktische informatie

Datum:
zondag 30 mei 2021
Tijd:
14:00 - 17:00 uur
Locatie:
Soestduinen, Hilton Royal Parc
Prijs: Gratis