Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

De e-learnings van Sonnevelt geven op een laagdrempelige manier inzicht in belangrijke thema's die bijdragen aan een vitaal leven.Of het nu gaat om beter leren omgaan met stress, talentontwikkeling of de kwaliteit van slaap verbeteren. Onze online trainingen bestaan uit instructievideo’s, verdiepende informatie, testen die je kunt invullen en leerzame schrijfopdrachten. Medewerkers kunnen de e-learnings online en in hun eigen tempo volgen. Wij bieden deze e-learnings los aan en als onderdeel van het vitaliteitsprogramma Totaal Vitaal. Voor bedrijven hebben we speciale tarieven, afhankelijk van het aantal gebruikers.

E-learning Uitgerust wakker worden

Voor iedereen die moeite heeft met in- of doorslapen en uitgerust wakker wil worden. Leer hoe je jouw slaappatronen kunt optimaliseren voor maximale vitaliteit en productiviteit.

E-learning Stress de baas

Heb je te veel stress? Ontdek hoe je een burn-out kunt voorkomen en jouw natuurlijke balans weer terugkrijgt. Zelfs als je het gevoel hebt de controle over je gezondheid te verliezen…

E-learning Rust in je hoofd

Pieker je te vaak voor je gevoel? Krijg weer controle over jouw piekergedachten. Ontdek de stilte in je hoofd, zelfs tijdens de meest stressvolle situaties in je leven.

E-learning Keuzes maken

Weet je niet precies wat je wilt en twijfel je veel? Gebruik je hart als kompas voor jouw levenskoers. Leer kiezen, zonder angst of schuldgevoel.

E-learning (Gewoon) gelukkig

Ben je niet blij met je huidige situatie? Leer hoe je dagelijks gelukkig kunt zijn, onafhankelijk van de omstandigheden waar je nu in zit.

E-learning Leef je talenten

Leef jij het leven waarvoor jij in de wieg gelegd bent of doe je dingen waar je niet gelukkig van wordt? Ontdek je oorspronkelijke blauwdruk en laat je passie het kompas zijn van jouw levenskoers.

 

Interesse?

Wil jij je medewerkers de gelegenheid bieden om zelf aan de slag te gaan met deze belangrijke vitaliteitsthema's? Vraag geheel vrijblijvend een demo en offerte aan of neem contact op met Karin Leijten (directeur) via karin@sonneveltopleidingen.nl of telefoonnummer: 0418-515782. Wij denken graag mee over het verbeteren van de vitaliteit binnen je organisatie!