Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Mis je zo nu en dan scherpte of concentratie? Ben je geregeld moe of futloos? Zou je graag een betere leidinggevende, succesvollere medewerker, fantastische ouder en/of ideale partner zijn? Vraag je jezelf wel eens af: ‘waar haal ik de energie vandaan?’ Wanneer je méér energie zou willen hebben voor dat wat echt belangrijk voor je is, dan zou deze masterclass wel eens voor jou kunnen zijn…

Je energieniveau heeft invloed op alle levensgebieden, op de kwaliteit van je werk, je relaties en je persoonlijke groei. Als je fit en gezond bent, bruis je van de energie en kun je al die energie richten op die dingen die er toe doen. Helaas kampen veel volwassenen met een chronisch laag energieniveau: ze slepen zich door de dag. De batterij is bijna leeg en de verleiding groot om naar snelle oplossingen te zoeken om het energieniveau aan te vullen; koffie, energydrinks, fastfood en afleiding. Als dit al energie oplevert dan is het meestal van korte duur en put het de energiereserves nog meer uit doordat het ons lichaam belast.

De huidige leefstijl van velen, met langdurige stress, te veel zitten, onnatuurlijke voeding en een overload aan prikkels ondermijnt onze fysieke vitaliteit. We zijn massaal moe, worden zwakker, raken ziek of burn-out. Op wilskracht houden we lang stand maar we raken geïrriteerd, missen focus en verliezen ons zelfvertrouwen. Uiteindelijk gaat dat ten koste van onze kwaliteit van leven. Herkenbaar? Hoe kunnen we ons hiertegen wapenen en zorgen we voor voldoende energie? Rustig blijven ademen is niet voldoende. De sleutel tot meer energie ontdek je in de masterclass Adem en energie.

Voor wie

Voor iedereen die (te) veel doet en zijn energieniveau wil behouden of wil verbeteren.

Wat leer je

Tijdens de masterclass Adem en energie krijg je inzicht in hoe de energiehuishouding van je lichaam werkt. Maar kennis alleen is niet voldoende. Velen weten al wat ze moeten doen, slechts weinigen doen wat ze weten. Daarom gaan we vooral ook praktisch aan de slag en leer je:

  • Energielekken opsporen en oplossen
  • Hoe je met eenvoudige maar zeer effectieve ademhalings- en ontspanningstechnieken je energieniveau kan verbeteren
  • Een stappenplan om je energie duurzaam te behouden en in te zetten voor je eigen doelen

Wat kun je

Na het volgen van de masterclass beschik je over praktische handvatten om meer energie te hebben voor de belangrijke dingen in het leven, onmisbaar in deze tijd. Daarnaast heb je toegang gekregen tot technieken die jouw fysieke vitaliteit duurzaam verbeteren waardoor de kwaliteit van leven groeit:

  • Meer rust en energie
  • Scherpere focus en concentratie
  • Meer zelfvertrouwen en (daad) kracht
  • Een groter geluksgevoel

Afronding

Na het volgen van de masterclass ontvang je een certificaat welke volgens HBO-normen door de SNRO is geaccrediteerd.

Praktische Informatie

Deze masterclass wordt incompany verzorgd. Wij bieden deze masterclass los aan en als onderdeel van het vitaliteitsprogramma Totaal Vitaal. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Karin Leijten (directeur) via karin@sonneveltopleidingen.nl of telefoonnummer: 0418-515782.