Masterclass Stress de baas

Wil je weer grip en controle op je leven? Zelfs als je ervaart dat je overspoelt wordt met allerlei vormen van spanning? Word je ’s morgens moe wakker en val je ’s avonds uitgeput op de bank? Ben je steeds sneller geïrriteerd en heb je achteraf spijt van je te korte lontje? Grote kans dat deze symptomen slechts het topje van de ijsberg zijn. Je kunt niet langer blijven geloven dat chronische stress vanzelf wel verdwijnt. Er is maar één manier om een naderende burn-out te voorkomen: door bewuste keuzes te gaan maken in je leven.

Over de masterclass Stress de baas

De  masterclass Stress de baas richt zich op het herkennen van (onbewuste) stress factoren in je leven, het ontdekken van nieuwe methoden om hier effectief mee om te gaan en vervolgens het maken van de juiste keuzes om blijvend meer rust, balans en geluk in je leven te vinden.

Voor wie is de masterclass Stress de baas?

Deze masterclass is voor iedereen die, privé en m.b.t. het werk, meer wil weten over de invloed van stress op je lichaam, hoe je de symptomen kunt herkennen en chronische stress kunt voorkomen.

Wat leer je?

Tijdens deze masterclass Stress de baas:

  • Leer je de signalen van stress in jouw leven herkennen
  • Ontdek je hoe je de gevolgen van stress op je gezondheid tijdig kunt ombuigen
  • Leer je jouw persoonlijke stresstype identificeren
  • Leer je jouw stressniveau herkennen
  • Welke van de vier reacties op stress op jou van toepassing zijn
  • Krijg je controle over stress d.m.v. het stressmodel

Daarnaast leer je dat stress ontstaat als we wel van alles willen, maar niet kunnen, durven, of teveel "moeten”. Als mens zijn we altijd op zoek naar evenwicht.

Wat kun je?

Na afloop van de masterclass Stress de baas kun je de drie onderdelen van het Stressmodel bewust toepassen: objectieve druk, subjectieve druk en innerlijke veerkracht (bezieling/motivatie). Dit geeft je de handvatten om controle te nemen over jouw volledige leven. Zo groei je van ‘Stress de Baas’ naar ook de baas worden over de andere gebieden in je leven die belangrijk voor je zijn.

Na het volgen van de masterclass ontvang je een certificaat dat volgens HBO-normen door de SNRO is geaccrediteerd.

Deze masterclass wordt incompany verzorgd. Wij bieden deze masterclass los aan en als onderdeel van het vitaliteitsprogramma Totaal Vitaal.

Elja van Heteren

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met commercieel directeur Elja van Heteren via tel. nr.: 06-57466779.

Vraag een offerte aan
e-book Vitaliteit De code gekraakt

Gratis e-book over vitaliteit

Download gratis het e-book Vitaliteit: de code gekraakt.

Download e-book