Masterclass Zinvol leven

Gaat je leven gewoon z’n gangetje met soms wat ups en downs en kabbelt het verder rustig voort? Of vul je je dagen met (te) hard werken? Misschien ben je niet gelukkig met je werk- of leefsituatie of wellicht begrijp je je ontevredenheid niet omdat het lijkt of je alles hebt. Een goed betaalde baan, een mooi huis en/of een leuk gezin. Waar komt het door dat je niet het gevoel hebt dat je een zinvol leven leidt? Je staat op een kruispunt in je leven.

Over de masterclass Zinvol leven

Vanaf nu wil je het anders gaan doen en leven vanuit wie je werkelijk bent! In deze masterclass Zinvol leven ontdek je wat je echt wilt!

Voor wie is de masterclass Zinvol leven?

De masterclass Zinvol leven is voor iedereen die wil leven, handelen en werken vanuit zijn hart en passie. 

Wat leer ik

Tijdens de masterclass Zinvol leven staat het (beter) leren kennen van jouw bezieling centraal en krijg je inzicht in wat je belemmert om de voor jou juiste keuzes te maken. Tijdens deze dag ga je onder andere op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • Leef ik mijn verlangens?
  • Hoe kan ik belangrijke signalen herkennen?
  • Wat is mijn potentie en hoe kan ik die inzetten?

Onderwerpen zoals het bewust worden van eigen grenzen, hoe deze aan te geven en verantwoording te nemen voor je eigen leven worden behandeld.

Wat kan ik

Na het volgen van deze masterclass heb je een beter beeld van wat zinvol leven voor jou betekent en heb je tools in handen om dat voor jezelf vorm te geven. Je hebt een stevige basis gelegd om te gaan leven vanuit wat jou werkelijk ‘bezielt’.

Na de masterclass Zinvol leven kun je:

  • Denkpatronen, gedrag en emoties bij jezelf beter doorgronden
  • De signalen herkennen wanneer je niet vanuit je hart leeft
  • Door oefeningen ontdekken waar jouw passie ligt
  • Stappen gaan zetten die nodig zijn om een zinvol leven te gaan (be)leven!

Na het volgen van de masterclass ontvang je een certificaat dat volgens HBO-normen door de SNRO is geaccrediteerd.

Deze masterclass wordt incompany verzorgd. Wij bieden deze masterclass los aan en als onderdeel van het vitaliteitsprogramma Totaal Vitaal.

Elja van Heteren

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met commercieel directeur Elja van Heteren via tel. nr.: 06-57466779.

Vraag een offerte aan
e-book Vitaliteit De code gekraakt

Gratis e-book over vitaliteit

Download gratis het e-book Vitaliteit: de code gekraakt.

Download e-book