| Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Aanmelden Verbeter je weerstand

 
1 Begin 2 Voltooid

Wat kun je doen om je immuunsysteem te versterken? Hoe breng je je lichaam in topconditiem, zodat virussen en bacteriën minder kans maken? En wat is effect van stress op je afweersysteem? Kortom: hoe verbeter je je weerstand?

Een week lang ontvang je van ons iedere dag interessante artikelen, video's en tips om mee aan de slag te gaan!.

Extra leuk: Doe mee aan de week ‘Verbeter je weerstand’ en maak kans op 1 van de 3 boeken ’Van kop tot teen’ van Ralph Moorman en Nienke Gottenbos.

Meld je hieronder aan!

Interesseformulier

Graag informeren we je wanneer de extra geplande startdata en locaties van de opleiding van jouw keuze bekend zijn.

Laat hieronder je gegevens achter.

E-book De kunst van het sterven

In onze snel veranderende samenleving worden steeds hogere eisen gesteld aan deskundige en professionele begeleiding in cruciale levensfasen. Dat geldt eens temeer voor de laatste levensfase, die van het sterven.

In dit gratis e-book wordt er met inspirerende verhalen en interviews verder ingegaan op het belang van stervensbegeleiding en waarom de vraag naar stervensbegeleiders groeit. Hopelijk raak je door het lezen van deze uitgave net zo geïnspireerd door het vak stervensbegeleider als onze docenten, studenten en oud-studenten. 

Download gratis het e-book

Door het invullen van je e-mailadres ga je ermee akkoord dat we je aanvullende mails sturen. Je kunt je te allen tijde hiervoor afmelden.

E-book Gezond leven doe je zo

Vitaal oud worden willen we allemaal wel. Maar hoe bereik je dat? In dit e-book lees je wat vitale ouderen doen of hebben gedaan waardoor ze zo gezond door het leven gaan. 

  • Wat hebben vitale ouderen gemeen?
  • Wat is er nodig om in balans te blijven?
  • Krijg inzicht in je grootste energievreters
  • Hoe kun je jouw levensverwachting verhogen?

Download het e-book en beleef vanaf vandaag iedere dag zoals vitale ouderen dat doen: speels, nieuwsgierig en vol met beweging!

Download gratis het e-book

Interesse Leefstijlcoach

Graag informeren we je wanneer de extra geplande startdatum en locatie van deze nieuwe opleiding bekend zijn.

Laat hieronder je gegevens achter.

Aanvraag E-book Vitaliteit - De code gekraakt

Jarenlang heeft Albert Sonnevelt zich in zijn praktijk bezig gehouden met de begeleiding van mensen met stress en burnout. Tot hij op een helder ogenblik besloot zich niet langer te richten op ziekmakende factoren, maar op het bestuderen van mensen die op een zeer hoge leeftijd nog uiterst vitaal bleken te zijn. Hij is gaan kijken naar de gemeenschappelijke kenmerken van vitale ouderen: wat doen ze of hebben ze gedaan waardoor ze zo gezond door het leven gaan?

Dit is voor Albert een wonderbaarlijke ontdekkingsreis geworden, die tot op de dag van vandaag nog doorgaat. Het heeft hem de afgelopen vijfentwintig jaar veel bijzondere inzichten opgeleverd.

Nu wil hij graag al die leerervaringen op het gebied van vitaliteit met jou delen. Beleef vanaf vandaag iedere dag zoals vitale ouderen dat doen: speels, nieuwsgierig en vol met beweging!

Offerte aanvraag Incompany

Vitaliteitsprogramma's

Zet duurzame inzetbaarheid op de agenda van je organisatieen vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Je kunt hieronder een offerte aanvragen voor 1 of meerdere masterclasses of e-learning, of een traject op maat aanvragen. We gaan met je in gesprek.

Vitaliteit op maat

Sonnevelt weet bij ieder vraagstuk van vitaliteit raad. Met workshops, trainingen en speciale programma’s helpen en inspireren wij onze klanten om het moderne werkende leven vitaler te maken.

Jouw gegevens

Toelichting

Interesse Gelukscoach

Duurzaam geluk is een leefwijze die vraagt om het opdoen van de nodige zelfkennis en het verstaan van de kunst van het regelmatig naar binnen keren. Een gelukscoach begeleidt bij het ontwikkelen van deze leefwijze.

De opleiding zal februari 2019 starten.

Blijf op de hoogte

Graag informeren we je wanneer de startdata en locaties bekend zijn van deze nieuwe opleiding. Laat hieronder je naam en e-mail adres achter.

Vergeet mij

Met ingang van de wet AVG heb je het recht om je persoonsgegevens te laten verwijderen c.q te ‘vergeten' uit onze administratie. Een verzoek hiertoe kun je hieronder indienen.

Wanneer wij je verzoek binnenkrijgen, dan moeten wij ons ervan vergewissen dat je daadwerkelijk degene bent op wie de gegevens betrekking hebben. Hiertoe moet Sonnevelt je identiteit vaststellen. Bij twijfel aan de identiteit kun je gevraagd worden om aanvullende identificatie.

Let op: Ook het verzoek om persoonsgegevens te verwijderen en het verzoek om vergeten te worden kan worden afgewezen. Denk hierbij aan een wettelijke verwerkingsverplichting, een taak van algemeen belang of archivering. Zie Privacy Statement.

Interesse Je lichaam als kompas

Binnen de holistische visie ziet Sonnevelt het lichaam als een van de belangrijkste instrumenten: je lichaam als kompas. Het kennen en herkennen van de signalen draagt bij aan juiste verhouding tussen spanning en ontspanning.

De belangrijkste pijlers hierbij zijn:

  • Aanraken
  • Ademhaling
  • Zintuigen
  • Spanning en ontspanning

De opleiding zal starten in het voorjaar 2019. 

Blijf op de hoogte

Graag informeren we je wanneer de startdata en locaties bekend zijn van deze nieuwe opleiding. Laat hieronder je naam en e-mail adres achter.

Pagina's