Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Aanmelden Verbeter je relatie(s)

Eén van de krachtigste en belangrijkste voorwaarde voor een lang en gelukkig leven is het hebben van goede, hechte relaties.

Tijdens de Week 'Verbeter je relatie(s)' ontvang je een week lang iedere dag een mail en ontdek je wat de invloed is van relaties op je gezondheid. Wat zijn goede relaties eigenlijk en wat is daar voor nodig?

De volgende onderwerpen komen tijdens deze week aan bod:

 • Het belang van relaties en de invloed op je gezondheid.
 • Hoe onderhoud je een goede relatie?
 • Omgaan met relatieproblemen.
 • Het geheim van een succesvol samengesteld gezin en de valkuilen.
 • Wanneer heeft relatietherapie (geen) zin?
 • Werken aan een goede arbeidsrelatie.
 • Hoe ga je om met iemand die ongeneeslijk ziek is, een burn-out heeft of dementerend is?

Meld je hieronder gratis aan en start gelijk!

Aanmelden online presentaties 16 januari 2022

Wat leuk dat je bij onze online open dag op 16 januari bent! 

Tijd voor stap 2!
Via onderstaand formulier kun je aan ons doorgeven welke presentaties je bij wilt wonen. Aanmelden kan tot en met zaterdag 15 januari. Zondagochtend 16 januari ontvang je per presentatie een mail met de link naar de betreffende Zoom-sessie.

Programma
Bekijk hier het programma in PDF. Elke presentatie duurt circa 45 minuten en tussen 12.30 en 13.00 uur is het pauze. Om 13.00 uur en om 16.00 uur is er de mogelijkheid om via Zoom vragen te stellen aan onze studieadviseur Jolien Mahler. Wanneer je vragen hebt over de waarde van een Sonnevelt diploma, beroepsverenigingen en accreditaties, raden we je aan de presentatie van opleidingsmanager Judith Droste bij te wonen. Zij vertelt wat het Sonnevelt-diploma betekent voor jou en je cliënt, voor het aansluiten bij een beroepsverenging, mogelijke vergoeding verzekeraar en eventuele vervolgopleiding.
Ook kun je in gesprek gaan met (oud)studenten van een aantal opleidingen en ze algemene vragen stellen over bijv studiebelasting, intervisie, combinatie met werk etc, maar uiteraard ook opleidingsspecifieke vragen. Op dit moment hebben we voor de volgende opleidingen (oud)studenten geregeld: Basis Coach, Stress en Burn-out Coach, Kindercoach, Energetisch Coach, Leefstijlcoach, Natuurvoedingsadviseur, Lichaamsgericht Coach en Trainer Hormoonfactor. Je ontvangt per (oud)student een zoomlink, zodat je in dat uur zelf kunt kiezen bij wie je 'binnenloopt'. 

Tip 
Twijfel je nog tussen opleidingen en presentaties? Tijdens de videopresentatie Welke opleiding past bij mij? vertelt Albert Sonnevelt over ons opleidingsaanbod, de verschillen en over onze visie en aanpak.

Aanmelden presentaties

 

Jouw gegevens

Aanmelden Is coach worden iets voor mij?

Denk je er wel eens over om anderen te helpen zich mentaal en fysiek beter in hun vel te laten zitten?
 
Tijdens de Week 'Is coach worden iets voor mij?' ontvang je iedere dag een mail en ontdek je wat een coach doet, hoe je het wordt en welke stijl bij jou past. Bekijk welke richtingen je allemaal op kunt én laat je inspireren door mensen die je voorgingen en hun droom aan het leven zijn!
 
De volgende onderwerpen komen in deze week aan bod:
 • Wat is coaching en wat doet een coach?
 • Welke coachstijl past bij jou?
 • Het coachgesprek
 • Gebieden waarop je kunt coachen
 • Coachen van specifieke doelgroepen
 • Hoe word je coach?
 • Een eigen praktijk of werken voor een bedrijf?

Meld je hieronder gratis aan en start gelijk!

Aanmelden Luisteren naar je lichaam

In onze samenleving bestaat een overwaardering voor de geest. Verstaan wat ons lichaam zegt, zijn we veelal verleerd. Herken jij de signalen van je lichaam? En doe je er ook iets mee?

Wie in staat is goed naar de signalen van het lichaam te luisteren kan betere keuzes maken en is daardoor beter opgewassen tegen allerlei uitdagingen die nu eenmaal bij het leven horen. Het verbinden van lichaam en geest is daarom heel belangrijk. Luister je naar je lichaam, dan werk je aan je weerstand, voel je je vitaler en zit je beter in je vel! Doe gratis mee met de week ‘Luisteren naar je lichaam’ en ontdek wat jouw lijf je wil vertellen.

De volgende onderwerpen komen in deze week aan bod:

 • Inleiding: Lichaamsbewustzijn
 • Hoe luister je naar je lichaam? Denk aan massage, haptonomie, ademhaling, mindfulness, meditatie en intuïtie 
 • Lichamelijke oorzaken: Hormonale disbalans, slaaptekort, (te) veel zitten
 • Mentale oorzaken: Stress, piekeren, altijd-druk mentaliteit
 • De oplossing: Gezonde levensstijl

Een week lang ontvang je van ons iedere dag interessante artikelen, video's en tips om mee aan de slag te gaan!

Meld je hieronder gratis aan!

Aanmelden online presentaties 21 september 2021

Wat leuk dat je bij onze online informatieavond op dinsdag 21 september aanwezig bent! Deze avond worden er op 4 verschillende tijden, 5 presentaties tegelijk gegeven. Elke presentatie duurt circa 45 minuten en wordt gegeven via Zoom. Bekijk het programma in PDF.

Via onderstaand formulier kun je aan ons doorgeven welke presentaties je bij wilt wonen. Je kunt je keuze doorgeven tot en met maandag 20 september. Dinsdagochtend 21 september ontvang je dan per presentatie een mail met de link naar de betreffende Zoom-sessie.

Tip! 
Om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt wat betreft de presentaties, kun je hier de introductievideo van oprichter Albert Sonnevelt bekijken.
Albert vertelt over ons opleidingsaanbod, de verschillen en over onze visie en aanpak.

Aanmelden presentaties

Aanmelden online presentaties 14 juni 2022

Wat leuk dat je bij onze online informatieavond op dinsdag 14 juni aanwezig bent! Deze avond worden er op 4 verschillende tijden, 4 of 5 presentaties tegelijk gegeven. Elke presentatie duurt circa 45 minuten. Bekijk het programma in PDF.

Via onderstaand formulier kun je aan ons doorgeven welke presentaties je bij wilt wonen. Aanmelden kan tot en met maandag 13 juni. Dinsdagochtend 14 juni ontvang je per presentatie een mail met de link naar de betreffende Zoom-sessie.

Tip! 
We raden je aan om voordat je je keuze voor de presentatie(s) maakt de introductievideo van oprichter Albert Sonnevelt te bekijken.
Zo weet je zeker dat je de juiste presentatie(s) bijwoont. Albert vertelt over ons opleidingsaanbod, de verschillen en over onze visie en aanpak.

Aanmelden presentaties

Open dag 11 september middag

Wat leuk dat je zaterdagmiddag 11 september naar onze open dag komt!

Om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen vragen wij je van te voren een keuze te maken uit 1 of meerdere presentaties en deze keuze hieronder via het formulier aan ons door te geven. Registreren voor deelname aan de presentatie(s) is verplicht. 

Bekijk hier het middagprogramma in pdf. Je kunt kiezen tussen losse presentaties (1 opleiding) of een combi-presentatie (van 2 opleidingen). Tijdens deze combi-presentaties geven de docenten van beide opleidingen de presentatie en gaan ze ook in op de verschillen tussen beide opleidingen en beroepsmogelijkheden. Deze presentaties duren daarom langer.

Heb je de presentatie van Albert Sonnevelt bekeken? Dan is het nu tijd om zorgvuldig je keuze te maken. Het is hierna niet meer mogelijk te wisselen van presentatie.

Er geldt een maximum aantal deelnemers per presentatie. Het kan daarom zijn dat de presentatie van je keuze vol is. Mocht de presentatie van je keuze niet meer beschikbaar zijn, dan kun je deze ook bijwonen tijdens de online informatieavond op 21 september. Meld je hiervoor apart aan.

Losse presentaties (45 min)

 

Combi-presentaties (1 uur en 15 min)

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je keuze per mail.
Print deze mail of bewaar deze goed op je telefoon. Het is je toegangsbewijs tot je presentaties!

Registreren voor deelname aan de presentatie(s) is verplicht. 

Open dag 11 september ochtend

Wat leuk dat je zaterdagochtend 11 september naar onze open dag komt!

Om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen vragen wij je van te voren een keuze te maken uit 1 of meerdere presentaties en deze keuze hieronder via het formulier aan ons door te geven. Registreren voor deelname aan de presentatie(s) is verplicht. 

Bekijk hier het ochtendprogramma in pdf. Je kunt kiezen tussen losse presentaties (1 opleiding) of een combi-presentatie (van 2 opleidingen). Tijdens deze combi-presentaties geven de docenten van beide opleidingen de presentatie en gaan ze ook in op de verschillen tussen beide opleidingen en beroepsmogelijkheden. Deze presentaties duren daarom langer.

Heb je de presentatie van Albert Sonnevelt bekeken? Dan is het nu tijd om zorgvuldig je keuze te maken. Het is hierna niet meer mogelijk te wisselen van presentatie.

Er geldt een maximum aantal deelnemers per presentatie. Het kan daarom zijn dat de presentatie van je keuze vol is. Mocht de presentatie van je keuze niet meer beschikbaar zijn, dan kun je deze ook bijwonen tijdens de online informatieavond op 21 september. Meld je hiervoor apart aan.

Losse presentaties (45 min)

 

Combi-presentaties (1 uur en 15 min)

 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je keuze per mail.
Print deze mail of bewaar deze goed op je telefoon. Het is je toegangsbewijs tot je presentaties!

Registreren voor deelname aan de presentatie(s) is verplicht. 

Aanmelden Verbeter je weerstand

Ook nu nog hebben we met het coronavirus te maken en is het belangrijker dan ooit om een goede weerstand te hebben. Wat kun je doen om je immuunsysteem te versterken? Hoe breng je je lichaam in topconditie, zodat virussen en bacteriën minder kans maken? En wat is het effect van stress op je afweersysteem? Kortom: hoe verbeter je je weerstand?

Een week lang ontvang je van ons iedere dag interessante artikelen, video's en tips om mee aan de slag te gaan!

Meld je hieronder aan!

Interesseformulier

Graag informeren we je wanneer de extra geplande startdata en locaties van de opleiding van jouw keuze bekend zijn.

Laat hieronder je gegevens achter.

Pagina's