| Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Open dag programma ochtend

Je hebt je aangemeld voor het ochtendprogramma van onze open dag.

Maak hieronder keuze uit 1 presentatie per ronde. Je kunt ook kiezen voor een studiecoach gesprek.

Aanvraagformulier Gesprek met studiecoach

Twijfel je na het kijken van de presentatie en het deelnemen aan een vragenuur nog over welke opleiding je wilt volgen? Of de opleiding wel bij je past? Of wil je meerdere opleidingen combineren maar weet je niet hoe? Dan is Jolien de juiste persoon om je te adviseren over de opleidingen en de manieren om een juiste keuze te maken. Want de keuze maken, dat doe je natuurlijk zelf.

Voor praktische vragen kun je tijdens kantooruren contact opnemen medewerkers via telnr: 0418-515 782 of email info@sonneveltopleidingen.nl.

Wanneer komt het jou uit?

Hieronder kun je aangeven wanneer je tijd hebt voor een persoonlijk gesprek met onze studiecoach.
Zij neemt op het gekozen tijdstip contact met je op.

Communicatiemedium

Jouw gegevens

Aanmeldformulier vragenuur met docenten

Wij hebben voor elke opleiding 2 vragenuurtjes ingepland. We hebben inmiddels al 3 dagen van onze online Open dag 4-daagse gehad, het kan daarom zijn dat het vragenuur van jouw keuze niet meer beschikbaar is. Voor vragen kun je ook contact opnemen met ons kantoor (telnr: 0418 515 782).

Elk vragenuur duurt maximaal een uur afhankelijk van het aantal vragen en vindt plaats via Zoom. Je volgt deze sessie met andere geïnteresseerden. Er is beperkte capaciteit, dus vol is vol.

Maak hieronder een keuze voor de dag en het tijdstip. 

Jouw gegevens

Aanmelden Verbeter je weerstand

Wat kun je doen om je immuunsysteem te versterken? Hoe breng je je lichaam in topconditie, zodat virussen en bacteriën minder kans maken? En wat is effect van stress op je afweersysteem? Kortom: hoe verbeter je je weerstand?

Een week lang ontvang je van ons iedere dag interessante artikelen, video's en tips om mee aan de slag te gaan!

Extra leuk: Doe mee aan de week ‘Verbeter je weerstand’ en maak kans op 1 van de 3 boeken ’Van kop tot teen’ van Ralph Moorman en Nienke Gottenbos.

Meld je hieronder aan!

Interesseformulier

Graag informeren we je wanneer de extra geplande startdata en locaties van de opleiding van jouw keuze bekend zijn.

Laat hieronder je gegevens achter.

E-book De kunst van het sterven

In onze snel veranderende samenleving worden steeds hogere eisen gesteld aan deskundige en professionele begeleiding in cruciale levensfasen. Dat geldt eens temeer voor de laatste levensfase, die van het sterven.

In dit gratis e-book wordt er met inspirerende verhalen en interviews verder ingegaan op het belang van stervensbegeleiding en waarom de vraag naar stervensbegeleiders groeit. Hopelijk raak je door het lezen van deze uitgave net zo geïnspireerd door het vak stervensbegeleider als onze docenten, studenten en oud-studenten. 

Download gratis het e-book

Door het invullen van je e-mailadres ga je ermee akkoord dat we je aanvullende mails sturen. Je kunt je te allen tijde hiervoor afmelden.

E-book Gezond leven doe je zo

Vitaal oud worden willen we allemaal wel. Maar hoe bereik je dat? In dit e-book lees je wat vitale ouderen doen of hebben gedaan waardoor ze zo gezond door het leven gaan. 

  • Wat hebben vitale ouderen gemeen?
  • Wat is er nodig om in balans te blijven?
  • Krijg inzicht in je grootste energievreters
  • Hoe kun je jouw levensverwachting verhogen?

Download het e-book en beleef vanaf vandaag iedere dag zoals vitale ouderen dat doen: speels, nieuwsgierig en vol met beweging!

Download gratis het e-book

Interesse Leefstijlcoach

Graag informeren we je wanneer de extra geplande startdatum en locatie van deze nieuwe opleiding bekend zijn.

Laat hieronder je gegevens achter.

Aanvraag E-book Vitaliteit - De code gekraakt

Jarenlang heeft Albert Sonnevelt zich in zijn praktijk bezig gehouden met de begeleiding van mensen met stress en burnout. Tot hij op een helder ogenblik besloot zich niet langer te richten op ziekmakende factoren, maar op het bestuderen van mensen die op een zeer hoge leeftijd nog uiterst vitaal bleken te zijn. Hij is gaan kijken naar de gemeenschappelijke kenmerken van vitale ouderen: wat doen ze of hebben ze gedaan waardoor ze zo gezond door het leven gaan?

Dit is voor Albert een wonderbaarlijke ontdekkingsreis geworden, die tot op de dag van vandaag nog doorgaat. Het heeft hem de afgelopen vijfentwintig jaar veel bijzondere inzichten opgeleverd.

Nu wil hij graag al die leerervaringen op het gebied van vitaliteit met jou delen. Beleef vanaf vandaag iedere dag zoals vitale ouderen dat doen: speels, nieuwsgierig en vol met beweging!

Pagina's