Start in maart of april en ontvang 500 euro cadeau. Lees meer >

500 euro Sonnevelt budget

De overheid besloot in december 2022 de STAP-budgetronde van januari 2023 over te slaan. Een flinke domper voor jou als je dit voorjaar een opleiding wilde volgen bij Sonnevelt met STAP-budget. Maar niet getreurd!

Studeer nu met 500 euro Sonnevelt budget! 

Sonnevelt zou Sonnevelt niet zijn als we niet in oplossingen zouden denken! Wij bieden jou in deze uitzonderlijke situatie dan ook de unieke mogelijkheid in maart of april 2023 te starten met je opleiding met gegarandeerd 500 euro korting als compensatie.

Zo start je dit voorjaar altijd voordelig!

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je voor de start van je opleiding in (met startdatum in maart of april 2023).
  2. Het Sonnevelt budget van 500 euro wordt in mindering gebracht op je factuur.

Actievoorwaarden

Het Sonnevelt budget van 500 euro:

  • Is alleen van toepassing op opleidingen van 10 lesdagen of meer met startdatum in maart en april 2023. 
  • Is niet geldig voor nascholingen, e-learnings en masterclasses.
  • Is alleen van toepassing op particulieren. Bedrijven/ZZP'ers en organisaties zijn uitgesloten van deze tegemoetkoming: zij kunnen gebruik maken van de belastingaftrekregeling.
  • Wordt in mindering gebracht op je factuur. Bij annulering door Sonnevelt of (tussentijdse) annulering door de student vervalt het recht op het Sonnevelt budget van 500 euro.
  • Is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of STAP-subsidie, met uitzondering van de 5% kortingsregeling bij betaling ineens.

Schrijf je nu in voor de opleiding van jouw keuze met start dit voorjaar en verzeker jezelf van een plek! Bekijk hier alle startdata van dit voorjaar.