17 april 2024 • Zaltbommel

Masterclass Ontdek je passie

Een avond vol inspiratie!

Er zijn veel succesvolle mensen in de wereld die hun ideaal kunnen leven. Zij werken hard en doen waar zij van houden. Ze zijn diegenen die gepassioneerd ergens naartoe werken. Dat is op zich logisch, want des te meer je houdt van wat je doet, hoe meer je gaat werken. Je hebt immers plezier in je werk.

Het kan ook zijn dat je jouw leven saai vindt. Wellicht doe je niet meer wat je zou moeten doen en vraag je je af:

  • Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?
  • Hoe kan ik de dagelijkse sleur doorbreken?
  • Waar ben ik nu echt enthousiast over?
  • Welke opleiding of baan past bij mij?

Dan is het tijd om een verandering aan te brengen. Er zullen misschien obstakels of angsten zijn die je op dit moment beperken. Ze verhinderen het behalen van de doelen die je hebt gezet in dit leven. Dus nu is het moment aangebroken om de obstakels te overwinnen en je dromen waar te maken.

Voor wie

Deze masterclass is voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar passie.

Wat leer je?

Tijdens deze masterclass helpt Albert Sonnevelt je bij het ontdekken van jouw passie. Met behulp van 10 fundamentele vragen krijg je een inspirerende indruk van de richting die je met jouw leven op kan gaan. Met praktische oefeningen, duidelijke voorbeelden en handige tips ontdek jij jouw passie.

Over Albert Sonnevelt

Het deelnemen aan een masterclass van Albert Sonnevelt is een effectieve en laagdrempelige manier om in een korte tijd veel kennis en ervaring op te doen. Het draait om ‘raken en geraakt worden’. Het resultaat is dat je met waardevolle praktische tips en tools direct aan de slag kunt. Lees meer over Albert Sonnevelt.

Locatie: Zaltbommel, Van der Valk Hotel
Datum: woensdag 17 april 2024
Tijd: 19.45-21.45 uur

 

€ 34,50 (incl. 21% BTW)

Betaling:

De betaling gaat via iDEAL of Mistercash (België). Na het inschrijven op deze masterclass word je direct doorgeleid naar de website van je bank.