21 januari 2024 • Soest

Open dag

Op zondag 21 januari a.s. organiseren we weer een Open dag op locatie in Soest. En wat zijn we blij je weer live te mogen ontmoeten! We vertellen je graag alles over de opleidingen die wij aanbieden.

Je kunt tijdens deze gratis open dag:

  • presentaties van onze opleidingen volgen.
  • een inspirerende sessie van oprichter Albert Sonnevelt bijwonen.
  • gedurende de middag kennismaken met medewerkers, (oud)studenten en een aantal docenten van Sonnevelt.
  • lesmateriaal inkijken op de informatiemarkt.
  • je laten adviseren door onze studieadviseur.
  • je laten informeren over accreditaties en erkenningen.

Het programma
De open dag is van 13.00 -17.00 uur. De dag start met een inspirerende presentatie van oprichter Albert Sonnevelt. Vervolgens zijn er elk uur meerdere presentaties van de opleidingen. Ook kun je rondstruinen op de informatiemarkt die de hele dag toegankelijk is.

Kick-off door Albert Sonnevelt
Om 13.00 uur trapt Albert de dag af met een inspirerende presentatie waarin hij vertelt over ons opleidingsaanbod, de verschillen en over onze visie en aanpak.

Presentaties opleidingen
De presentaties van verschillende opleidingen zijn verdeeld over drie rondes in de middag. Je kunt zelf kiezen welke presentaties je bij wilt wonen. Je hoeft uiteraard niet de hele middag aanwezig te zijn, het bijwonen van één of twee presentaties op de open dag of het bezoeken van de informatiemarkt kan al heel verhelderend werken. Bekijk hier het programma met de presentatieronde per opleiding!

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt kun je lesmateriaal inzien en vragen stellen aan docenten en oud-studenten. Uiteraard is onze studieadviseur ook aanwezig voor studieadvies op maat en onze opleidingsmanager kan je alles vertellen over accreditaties en beroepsverenigingen. 

Praktische informatie
De open dag vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in het Hilton Royal Parc Soestduinen.

Adres
Hilton Royal Parc 
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soest

Wanneer je nu vragen hebt over een opleiding of je wilt graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze, dan kun je altijd contact opnemen met onze studieadviseur Jolien Mahler op telefoonnummer 0418-515782.