Start in maart of april en ontvang 500 euro cadeau. Lees meer >

11 juni 2023 • Soest

Open dag

Op zondag 11 juni organiseren we weer een Open dag op locatie in Soest. We vertellen je deze dag graag alles over de opleidingen die wij aanbieden.

Je kunt tijdens deze gratis open dag:

  • presentaties van onze opleidingen volgen.
  • een inspirerende sessie van oprichter Albert Sonnevelt bijwonen.
  • gedurende de hele dag kennismaken met medewerkers, (oud)studenten en een aantal docenten van Sonnevelt.
  • lesmateriaal inkijken op de informatiemarkt.
  • advies inwinnen bij onze studieadviseur.
  • je laten informeren over accreditaties en erkenningen en het STAP-budget.
Bekijk deze sfeerimpressie van de open dag.

Het programma

De open dag duurt van 10.30 -17.00 uur. De dag start met een inspirerende presentatie van oprichter Albert Sonnevelt. Vervolgens zijn er elk uur meerdere presentaties van de opleidingen. Ook kun je rondstruinen op de informatiemarkt die de hele dag toegankelijk is.

10.30 uur
Ontvangst met koffie en thee.

11.00 uur
Kick-off door Albert Sonnevelt
Om 11.00 uur trapt Albert de dag af met een inspirerende presentatie waarin hij vertelt over ons opleidingsaanbod, de verschillen en over onze visie en aanpak.

11.45 uur - 16.30 uur
Presentaties opleidingen
De presentaties van verschillende opleidingen zijn verdeeld over meerdere rondes gedurende de dag. Je kunt zelf kiezen welke en hoeveel presentaties je bij wilt wonen. Je hoeft uiteraard niet de gehele dag aanwezig te zijn, het bijwonen van enkele presentaties op de open dag kan al heel verhelderend werken.

10.30 - 17.00 uur
Informatiemarkt
Op de informatiemarkt kun je lesmateriaal inzien en vragen stellen aan docenten en oud-studenten. Uiteraard is onze studieadviseur ook aanwezig voor studieadvies op maat. Verder vertelt onze kwaliteitsmanager je graag alles over onze accreditaties en beroepsverenigingen.

Praktische informatie

Adres
Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soest

Wanneer je nu vragen hebt over een opleiding of je wilt graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze, dan kun je altijd contact opnemen met onze studieadviseur Jolien Mahler op telefoonnummer 0418-515782.