Opleiding duurzame inzetbaarheid

Opleiding duurzame inzetbaarheid voor vitale medewerkers

Vitaliteit zal de onderscheidende factor worden voor ieder bedrijf of organisatie. Wil je binnen een bedrijf of organisatie werken aan duurzame inzetbaarheid? Dan is de opleiding Vitaliteitsadviseur jou op het lijf geschreven. Als vitaliteitsadviseur ben je in staat om ondernemingen en organisaties op het niveau van directie en management te adviseren en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan duurzaam inzetbare medewerkers die met plezier en passie langer doorwerken én tevens optimaal functioneren tijdens hun hele carrière.

Succesverhaal duurzame inzetbaarheid

Maaike Thijssen, oud-student Opleiding Vitaliteitsadviseur, is ‘Health Manager van het Jaar 2014’ geworden. In een interview vertelt ze meer over haar werk als Vitality Manager bij ASML.

Open dag opleiding

Tijdens onze Open dag zal docent Wilma Wouters een presentatie geven over de opleiding Vitaliteitsadviseur. Je kunt haar voor en na de presentatie vragen stellen en lesmateriaal inkijken.

Vitale medewerkers: het belang ervan en hoe je het vormgeeft

De basiskenmerken van vitale medewerkers zijn: bruisen van de energie, fysiek fit zijn en mentaal weerbaar. Ze zitten lekker in hun vel, hebben passie voor hun werk en plezier in het leven. Als organisatie pluk je daar de vruchten van. Het zorgt niet allen voor gemotiveerd personeel, maar draagt ook bij aan minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Waarom investeren in de vitaliteit van medewerkers en hoe je het aanpakt. Waarom zijn vitale medewerkers zo belangrijk? Er zijn allerlei redenen waarom vitaliteit van medewerkers prioriteit moet krijgen, namelijk: Lees meer

Wist je dat

  • Je als vitaliteitsadviseur bedrijven en organisaties begeleidt bij de transitie naar duurzame inzetbaarheid?
  • Gezond en vitaal personeel productiever is, minder vaak ziek wordt, minder vaak een burn-out krijgt en met plezier naar hun werk gaat?
  • Bedrijfsfitness of een personeelsuitje niet genoeg is om gezonde en vitale medewerkers te krijgen?

Gratis proefles Opleiding Vitaliteitsadviseur

Proefles Vitaliteitsadviseur | Sonnevelt
  • Lees onderdelen uit de lesmap.
  • Leer meer over duurzame inzetbaarheid bij organisaties.
  • Krijg inzicht in de unieke Sonnevelt leermethode.
  • Bekijk diverse modellen en vragenlijsten.
  • Ontvang interessante en aanvullende informatie.
Download proefles

De proefles ook in je mailbox ontvangen?

Laat dan je gegevens achter. Wil je de proefles niet in je mailbox ontvangen? Klik dan direct op de button 'Nu downloaden'.