Cursus / Nascholing
Summer School: Brein en bewegen

  • Fysiek en mentaal in vorm komen? Herken je patronen!
  • Je eigen levensverhaal als rode draad
  • Een zomers dagcollege met docent Mitchell van der Drift

 

Vanuit de transactionele analyse wordt aangenomen dat gedragspatronen ontstaan in de jonge jaren van ons leven. Gedragspatronen die je in het hier en nu kent, zijn vaak een herhaling van eerder aangeleerde gedragsstrategieën. Deze patronen zijn in feite een lijfelijke beweging en daarom ook goed herkenbaar in beweging.

Over het college Brein en bewegen

Tijdens dit college leer je welke gedragspatronen je zelf hebt ontwikkeld en welke invloed deze hebben in jouw leven. We maken de koppeling tussen jouw fysieke beweging en jouw mentale beweging en andersom. Je kunt de patronen dus fysiek ontdekken, maar je kunt ook nieuwe patronen oefenen in het bewegen! Ontdek jouw fysieke en mentale kracht en kijk je valkuilen in de ogen aan. Fysiek en mentaal in vorm begint bij jouw patronen te herkennen.

Wat leer je?

  • Welke besluiten jij onbewust hebt gemaakt in de jonge jaren. 
  • Welke gedragspatronen jij constant herhaalt.
  • Hoe deze patronen fysiek tot uiting komen. 
  • Hoe je met beweging kunt oefenen in nieuw gedrag.

Tijdens dit college reis je mee in je eigen levensverhaal en voel je fysiek welke beweging je zo sterk hebt ontwikkeld.

Voor wie?

Dit Summer School dagcollege is bedoeld voor toekomstig en oud-studenten, coaches die zich verder willen ontwikkelen én voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. 

Docent Mitchel van der Drift

Dit college wordt gegeven door Mitchel van der Drift. Hij is gastdocent bij de opleiding leefstijlcoach. Mitchel is trainer/coach binnen organisaties, waar hij individueel en in groepsverband mensen helpt bij ontwikkelingsvraagstukken en leiderschapstrajecten. Door middel van actieve beweegoefeningen houdt hij je een spiegel voor en maakt de koppeling naar gedrag.

Utrecht

BCN Utrecht
26 augustus 2023
26 augustus 2023
zaterdag
09:30 - 16:30
Schrijf je in

Vroegboekaanbieding:
€ 149,- (BTW-vrijgesteld)
geldig t/m 1 juli 2023

Regulier tarief:
€ 179,- (BTW-vrijgesteld)

Betaling:

De betaling van dit college gaat via iDEAL of Mistercash (België). Na het inschrijven word je direct doorgeleid naar de website van je bank.

Gedurende veertien dagen na inschrijving bestaat de mogelijkheid volgens consumentenrecht kosteloos te annuleren. Voor meer details zie onze Algemene voorwaarden.

STAP-Budget:

Voor dit college kun je géén STAP-budget aanvragen.

Minimaal 20 en maximaal 50 deelnemers.