Cursus / Nascholing
Summer School: Van moet naar mag!

  • Voor leven vanuit passie in plaats van omgevingsdruk!
  • Krijg helder zicht op stressoren en leer met alle druk om te gaan
  • Een zomers dagcollege van docent Anette Martens

Op de vraag ‘hoe is het met je?’ wordt vaak geantwoord: ‘druk’! Veel mensen ervaren een grote druk. Van jongs af aan worden we verwacht te presteren: op school, op de sportclub en later op werk en vaak ook nog binnen een intensief sociaal leven en gelukkig gezin. 

Over het college Van moet naar mag!

In dit college nemen we je mee door het stressmodel van Fransen. Aan de hand van dit model maken we duidelijk hoe werk- en/of prestatiedruk in elkaar zit en wat de factoren zijn waardoor we druk ervaren. Je leert over je beleving en feitelijke druk die stress oplevert. Natuurlijk kijken we ook hoe je de druk die je ervaart kunt reduceren of opvangen. We bespreken de 6 elementen voor een goede veerkracht om de toegenomen druk te kunnen weerstaan. En natuurlijk ga je met passende oefeningen naar huis.

Wat leer je?

  • Wat stressoren zijn.
  • Het verschil tussen objectieve en subjectieve druk.
  • De elementen voor veerkracht.
  • Oefeningen voor veerkracht en drukvermindering.

Kortom, in dit college krijg je een helder zicht op stressoren en een flink portie mogelijkheden, inzichten, tips en trucs om met deze druk om te gaan voor een VITAAL leven!

Voor wie is dit college?

Dit Summer School dagcollege is bedoeld voor toekomstig en oud-studenten, coaches die zich verder willen ontwikkelen én voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. 

Docent Anette Martens

Dit college wordt gegeven voor Anette Martens, docent Stress en Burn-out coach en Mental coach. Anette is werkzaam als coach, adviseur en trainer en ondersteunt mensen bij stress en burn-out, relatie- en communicatie-uitdagingen en veranderprocessen. Dit doet zij zowel individueel als in groepsverband. Ze verzorgd werkplekanalyses, incompany trainingen, vitaliteitstrainingen, mediation en coacht individuen. 

Utrecht

BCN Utrecht
25 augustus 2023
25 augustus 2023
vrijdag
09:30 - 16:30

Vroegboekaanbieding:
€ 149,- (BTW-vrijgesteld)
geldig t/m 1 juli 2023

Regulier tarief:
€ 179,- (BTW-vrijgesteld)

Betaling:

De betaling van dit college gaat via iDEAL of Mistercash (België). Na het inschrijven word je direct doorgeleid naar de website van je bank.

Gedurende veertien dagen na inschrijving bestaat de mogelijkheid volgens consumentenrecht kosteloos te annuleren. Voor meer details zie onze Algemene voorwaarden.

STAP-budget:

Voor dit college kun je géén STAP-budget aanvragen.

Minimaal 20 en maximaal 50 deelnemers.