Opleidingen Totaal Vitaal | Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Opleidingen Totaal Vitaal

Vitaliteitscoach

De opleiding Vitaliteitscoach is het paradepaardje op het gebied van vitaliteitsmanagement. Deze opleiding biedt de bijzondere combinatie van persoonlijke ontwikkeling met vaardigheden om cliënten met vitaliteitsvragen te kunnen begeleiden. Je leert werken vanuit een integrale visie op de balans tussen lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden. Deze opleiding bestaat uit drie delen waarbij je zelf je specialisatie kunt kiezen.

Leefstijlcoach

Wil jij als gids of mentor mensen begeleiden bij het maken van gezonde leefstijlkeuzes? Dan is leefstijlcoach iets voor jou. Samen met je cliënt ga je op zoek naar zijn of haar intrinsieke motivatie om te zorgen voor een duurzame gedragsverandering. Als leefstijlcoach begeleid je zowel individuen als groepen.

Vitaliteitsadviseur

Vitaliteitsadviseur is jou op het lijf geschreven als je dagelijks aan de duurzame inzetbaarheid binnen een bedrijf of organisatie wilt werken. Als vitaliteitsadviseur ben je in staat om ondernemingen en organisaties op het niveau van directie en management te adviseren en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een vitalere werkomgeving.