Docent

Ajna Vermei

''Verwondering voor ieders unieke pad met zijn of haar unieke gave is wat mij werkelijk inspireert.''

Gewoonweg mezelf gelukkig voelen

Een aantal jaren geleden werd ik gevraagd om les te geven bij Sonnevelt. Ik pakte de uitdaging op en maakte daarmee de klik tussen het lesgeven en een diep gevoel van gewoonweg mezelf gelukkig voelen. Het lesgeven blijkt op mijn lijf geschreven. Vanuit pure inspiratie en een overvloed aan enthousiasme werd dit de manier om mijn levenservaring en kennis te mogen delen. In groepen en één op één.

Raken en geraakt worden

Wat mij het meest inspireert in het lesgeven is het aanvoelen van wat de ander echt raakt. Het spel inzetten, om vanuit plezier en gemak naar een dieper bewustzijn te bewegen. Raken en geraakt worden. Niet voor niets is de naam van mijn Shiatsu coaching/massage praktijk ‘Bewust Geraakt’. Verwondering voor ieders unieke pad met zijn of haar unieke gave is wat mij werkelijk inspireert.    

Aandacht maakt alles vitaler

Simpel genoeg ‘Aandacht’. Aandacht maakt alles vitaler;-). Dát doen waar jij en de wereld om je heen blij van wordt. Voor mij is het mijn levensdoel om de kunst van het balanceren tussen Passie en Acceptatie van het moment steeds meer te kunnen integreren in het dagelijkse leven. En vooral geen slaaf van mijn passie te worden. Dit is de kern van mijn kijk op vitaal leven en waar ik blij van word om door te geven.

Verbonden

Sonnevelt sluit naadloos aan bij mijn wens om het verschil te willen maken voor de mens die geïnteresseerd is in persoonlijke en professionele ontwikkeling.  

  • Ik  voel me verbonden met dit ‘mensen opleidingsinstituut’
  • Sonnevelt doet wat het zegt
  • Prachtige degelijke structuur met beide voeten op de vloer
  • Verzorgd, creatief en realistisch
  • Biedt professionele ontwikkelingstrajecten aan op het gebied van bewustzijn en gezondheid met een vette knipoog naar het oosten.

Mijn achtergrond

Als dochter van twee ondernemers is dienstverlening me met de paplepel ingegoten. Na mijn middelbare school ben ik doorgegroeid in de financiële zakenwereld waar ik als beursanalist/beurshandelaar een aantal jaren actief ben geweest. Ik verlangde naar meer verbinding, meer waarachtigheid. Hierdoor ben ik overgestapt naar het uitzendwezen en heb ik mijn hart verloren aan het bruggen bouwen tussen mens en bedrijf.

Het gekregen moederschap betekende voor mij de grote ommekeer. Meer aandacht voor wie ik werkelijk ben in plaats van zoeken naar de persoon die  ik zou moeten zijn. De afgelopen 20 jaar ben ik me voornamelijk verder gaan ontwikkelen op persoonlijk gebied. En dat tot op de dag van vandaag. Door het breken van vaste patronen en overtuigingen in mezelf heb ik gezien dat wij allemaal beschikken over ongekende kwaliteiten en een grote natuurlijke intelligentie. De opleidingen die mij hebben geïnspireerd en verder vorming hebben geven zijn: de Healing & Reading opleiding, Tantra opleiding en Shiatsu opleiding. Met name mijn studentschap  aan de Ridhwan school van A.H. Almaas van 2001- tot heden is een blijvende bron van blijdschap en inspiratie.

Mijn vakgebied

Ik ben 5 elementen Shiatsu docent en een gepassioneerd mindfulness ambassadeur. Ik geloof dat aandacht de ware kracht in zich heeft om de wereld te veranderen. Stap voor stap, mens voor mens. Bewustwording en aanraking hebben mijn wereld enorm veranderd. Ik wil de lessen, kennis en de vele praktische oefeningen delen die mijn leven zoveel rijker hebben gemaakt.