Docent

Angela Ruizeveld

“Samen van elkaar leren en elkaar inspireren zorgt ervoor dat ook ik elke keer weer meer leer.”

Passie voor gezonde leefstijl

Mijn passie is het beoefenen van verschillende sporten, bezig zijn met gezond puur koken, moestuinieren en met al mijn kennis op gebied van vitaliteit en gezonde leefstijl anderen inspireren. Met de functie als leefstijl docent krijg ik de kans om deze bevlogenheid nog verder te verspreiden. Elke keer weer als ik iemand met kleine stapjes zijn leefstijl positief zie veranderen maakt mij dat blij.

Vooral veel van elkaar leren….

Wat mij inspireert om les te mogen geven is dat ik geniet van het groepsproces en de kennis die een ieder hierin meebrengt. Samen van elkaar leren en elkaar inspireren zorgt ervoor dat ook ik elke keer weer meer leer.

Eigen leefstijlkoers regelmatig bijstellen

Vitaal leven is voor mij eerst goed voor mezelf zorgen en dan pas goed voor de ander zorgen. En die volgorde gaat ook bij mij nog wel eens mis, dan lever ik veel voor anderen en doe mezelf dan tekort en merk dan direct de gevolgen in mijn eigen gezondheid. Ik vind het daarom elke keer weer een leuke uitdaging om regelmatig je eigen leefstijl koers bij te stellen.

Holistische aanpak

Ik heb in het verleden zelf opleidingen gedaan bij Sonnevelt en was daar zeer tevreden over. De holistische aanpak past bij hoe ik graag les geef en wie ik wil zijn. Samen met een hele mooie club docenten het gedachtegoed van Sonnevelt verder te verspreiden geeft me een gevoel bij te mogen dragen aan dingen die ertoe doen in het leven.

Mijn achtergrond

Na jarenlang gewerkt te hebben als financieel manager bij een bank, besloot ik na 25 jaar dat het tijd werd om nog meer bezig te zijn met mijn passie; mensen en organisaties nog meer bewust maken en inspireren wat zij zelf kunnen doen om zich vitaler te voelen. Na diverse opleidingen te hebben gevolgd, ben ik nu gediplomeerd Vitaloog en docent leefstijl en ben ik met mijn eigen bedrijf gestart.

​Mijn vakgebied

Ik houd mij graag bezig met alles rondom leefstijl. Dan moet je denken aan voeding, beweging, slaap, stress & ontspanning. Met mijn bedrijf; Vitale Uitdaging, inspireer en adviseer ik nu bedrijven, medewerkers om vitaler te worden. Bij bedrijven geef ik advies op maat, begeleid ik medewerkers met een gezonde leefstijl en verzorg ik verschillende workshops over een meer gezonde leefstijl op de werkvloer.